• Prisgaranti
  • 60 Dages fuld returret
  • Fri forsendelse over 500 kr  

Spørgsmål? Ring til os!

+4690 - 349 33 50

Soveposer

Vis underkategorier

Aktivitet

Størrelse

Isolering

Kropslængde

Komforttemperatur

Pakningsstørrelse

Størrelse

Fabrikant

Pris

Ryd filter
anbefalet
  • Anbefalet
  • Navn
  • Stigende priser
  • Faldende priser
  • Seneste produkter
  • Karakter

Valg af sovepose og liggeunderlag

Det vigtigste, du skal have med dig på en campingtur, er et godt telt, det næstvigtigste er en behagelig sovepose. Vi har et stort udvalg af soveposer i forskellige størrelse, der er ideelle til de fleste typer af camping. Vi har også dobbelt-soveposer med plads til to personer.

Selv midt på sommeren kan nætterne blive kølige, og så er det godt at have en dejlig sovepose at krybe ned i. Soveposer isolerer mod kulde og varmes op af din egen kropsvarme. Til det svenske klima anbefaler vi altid, at:

1. Betragte komforttemperaturen som den laveste temperatur, soveposen skal bruges i. Det er altid nemmere at åbne og regulere temperaturen nedad, end det modsatte.

2. At du satser på en sovepose med to fyldningslag.

3. For jer der camperer og ikke tæller gram, bør I se på materialet på indersiden af soveposen, hvilket gør en ret stor forskel for komforten i soveposen. De fleste foretrækker bomuld fremfor polyester i foret.

4. Husk, at børn ikke udfylder en voksen sovepose, hvilket betyder, at de skal bruge mere kropsvarme på at opvarme soveposen. Sammensnør soveposen i den rigtige længde, eller køb en kortere sovepose, så behøver du ikke bekymre dig for, at børnene fryser.

Næste punkt på listen er noget rart at ligge på. Det er ikke rart at mærke kogler, sten eller rødder under sig, så invester i et godt liggeunderlag, en dejlig luftmadras eller en praktisk feltseng. Skal man sove med høj komfort, anbefaler vi at bruge et liggeunderlag eller en luftmadras, der er mindst 5 cm tyk. For jer, der camperer med luftmadras, kan et filtbetræk gøre en rigtig stor forskel, og det isolerer også mod jordkulde, der ellers kan være et problem med luftmadrasser.

Er du i tvivl om hvilken sovepose, der passer til dine behov? Kontakt os, så hjælper vi dig.

Populära produkter i underkategorierna
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn