• Bestil i dag så sender vi i morgen
  • Prisgaranti
  • 60 Dages fuld returret
  • Fri forsendelse over 500 kr  

Spørgsmål? Ring til os!

+4690 - 349 33 50

Returnering og Bytning

Som privatperson har du 60 dage fra levering til at fortryde dit køb, enten for at bytte eller returnere mod betaling. Du kan enten få hjælp af os til at klare returneringen, eller du kan selv sende varen retur.

Vores priser for returnering er:
1-10 kg = 89 kr.
10-15 kg = 149 kr.
15-20 kg = 199 kr.
> 20 kg/omfangsrigt = Kontakt os for tilbud

Det er vigtigt, at du mærker forsendelsen med navn og ordre nr. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er usikker i forhold til, hvordan du skal gøre. Så hjælper vi.

Når du returnerer en vare, er det vigtigt, at varen returneres i uforandret stand, og at alle eventuelle papirer, manualer og tilbehør også sendes med. Det er ikke tilladt at anvende den originale emballage som ydre emballage, fordi den originale emballage derved beskadiges (med undtagelse af tilfælde hvor den originale emballage er transportemballagen). Pak din returnering godt. Såfremt varen er håndteret i videre omfang, end det var nødvendigt for at besigtige varen, forbeholder vi os ret til at indføre et afskrivningsfradrag på tilbagebetalingen.

Hvis varen leveres i emballage, der ikke kan åbnes uden at beskadige emballagen (for eksempel en blister emballage) så har du som kunde ret til at åbne emballagen for at undersøge din vare, uden at du mister returretten. Du kan også montere og undersøge vores telte. Det skal dog foregå på et tørt og rent underlag og ikke efterlade synlige spor på teltgulv eller teltdug.

Efter at vi har modtaget og godkendt en returnering med ønske om tilbagebetaling, påbegynder vi inden for fem arbejdsdage en tilbagebetaling af beløbet, du har betalt til os for dit køb, fratrukket eventuelle fragtomkostninger. Tilbagebetalingen sker via samme metode, som du har betalt ordren med. Hos Klarna betyder det, at pengene refunderes til den konto, du har betalt fakturaen fra, kontoen du koblede kortbetalingen til, eller så din gæld afregnes hos Klarna. For DIBS kortbetalinger eller paypal betalinger sker tilbagebetaling i den valuta, der blev anvendt ved købet.

Returneringer sendes til

GetCamping Sverige AB
Förådsvägen 27
90132 Umeå
Sweden

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn