• Prisgaranti
  • 60 Dages fuld returret
  • Fri forsendelse over 500 kr  

Spørgsmål? Ring til os!

+4690 - 349 33 50

Forsendelsesomkostninger

Forsendelsesomkostninger er altid de, der angives ved kassen. For ordrer over 500 kr. er forsendelse gratis inden for Danmark. For ordrer under 500 kr. kan du altid se de samlede forsendelsesomkostninger ved kassen.

 

Leveringstider fra bestillingsdag (for varer med saldo):

Ordrer inden 14:00 på hverdage sende samme dag. Du har som kunde ret til at annullere købet i tilfælde af forsinkelser, uden ekstra omkostninger. Vi informerer også jævnligt om eventuelle forsinkelser.


Normal leveringstid
Pakke: 3-7 hverdage (Afvigelser kan forekomme. Kontakt os for mere information).
 

Leveringstider fra bestillingsdag (for varer uden saldo):

Hvis vi skal bestille en vare hjem, kan leveringstiden være længere. Normalt 7-14 dage. Leveringstiden fra leverandøren er angivet øverst på produktsiden. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål om leveringstid for varer, der ikke er på lager. Kunden har ret til at annullere købet uden beregning, indtil vi har afsendt varen.

Leveringssted/Repræsentant
Kontakt os venligst via mail eller via kontaktfunktionen på hjemmesiden, hvis du har særlige ønsker for valg af repræsentant.

ID-procedure ved udlevering af pakke
Ved udlevering af pakke fra et servicested skal ID altid fremvises.

 

Leveringsinformation

Når vi har afsendt varen, modtager du automatisk en leveringsbekræftelse med et sporingslink (forudsat at du har angivet korrekt e-mail adresse). Du kan derefter følge din pakke på transportørens hjemmeside.

Pakker under 20 kg sendes med Postnord og kan derefter afhentes ved nærmeste repræsentant. Tungere varer sendes via hjemkørsel. Postnord vil så kontakte dig for at aftale leveringstid. Leveringen finder normalt sted på hverdage mellem 07.00 og 17.00, hvor tiden afhænger af Postnordss køreplan. Små varer og reservedele kan sendes som brev. På nogle steder bruger vi andre transportører som TNT eller UPS.

 

IKKE AFHENTET PAKKE

For ikke afhentet pakke opkræver vi dig 295 kr. for afholdte omkostninger. Husk derfor altid at afhente dine ordrer inden for 8 dage fra det tidspunkt, hvor pakken ankommer til repræsentanten. For specielt bestilte varer opkræves den fulde værdi samt fragt og returforsendelse.

Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål om din levering.
 

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn