• Prisgaranti
  • 60 Dages fuld returret
  • Fri forsendelse over 500 kr  

Spørgsmål? Ring til os!

+4690 - 349 33 50

Læsejl

 

Stangkonstruktion

Fabrikant

Pris

Ryd filter
anbefalet
  • Anbefalet
  • Navn
  • Stigende priser
  • Faldende priser
  • Seneste produkter
  • Karakter

Læsejl med eller uden vinduer

Læsejl giver din campingplads beskyttelse mod både vind og udsyn. Her finder du læsejl, der passer til dig, der camperer med telt, campingvogn eller autocamper eller hjemme i haven eller stranden. Vi har et stort udvalg af vindfang i forskellige modeller, farver og størrelser. Det du kan komme i tanke om her er, om læsejlet har en hel ramme (med tværbjælker) eller blot ben, hvilket afgør hvor mange reb du skal bruge for at få læskærmen stabil. Der er også vindfang med ekstra pels mod jorden for at modstå rigtig hård vind. For jer som teltcampister, så tænk også på pakstørrelsen på vindfangene, da de med fuld ramme ofte fylder væsentligt mere i bilen. Her har vi pakkevenlige alternativer fra blandt andet Outwell, Kampa og Easy Camp.


Til dig som sæsoncampist skal du vælge et læsejl med et kraftigere stof, stærkere tremmer og tværbjælker og med fødder, der enten kan fastgøres til jorden eller på trædækket. Dette for at sikre, at vindbeskyttelsen bliver siddende uanset vejret og har et UV-bestandigt stof med lang levetid. Her kan vindbeskyttelse fra Svenska Tält, Holiday Max eller Dometic være gode alternativer. Svenska Tälts vindbeskyttelse har et meget kraftigt markisestof med ekstra lang levetid og kan desuden suppleres med altanfødder til at skrue vindbeskyttelsen på, hvis du har trægulve til teltet.


Synes du, at læsejl med stænger er for krævende at montere, findes der også læsejl med luftkanaler, som er pustet op. Såkaldt air læsejl. På denne måde får du vindfanget på plads på få minutter og kan hurtigt begynde at nyde campinglivet. Perfekt til dig, der ikke bliver så længe på hver campingplads.

Nogle læsejl kan også samles for at skabe et længere, og der er læsejl, hvor du kan montere en dør mellem to læsejl for at skabe din egen gård. Perfekt til hundeejere.

Vil du også beskytte dig mod solen uden for teltet, er en presenning et godt supplement til vindbeskyttelsen.

Har du spørgsmål til, hvilken læsejl der passer til dine behov, så kontakt os endelig.

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn