• Prisgaranti
 • 60 Dages fuld returret
 • Fri forsendelse over 500 kr  

Spørgsmål? Ring til os!

+4690 - 349 33 50

Outwell Birchdale 6PA Telt

Vare-ID: OAS111184

Hurtigt rejst 6-personers telt fra Outwell, der bruger luftkanaler i stedet for almindelige stænger. Et dybt soltag med vinduer i siderne giver en plads i skyggen, hvor man kan sidde og spise eller bare sidde og slappe af. Fronten giver også plads til udstyr, som man vil holde indenfor i dårligere vejr, men ikke vil have i teltet. To mørke soverum, et meget stort opholdsrum og tre døre, hvor den yderste åbner hele teltet på varme dage.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »

Antal personer: 6
Lofthøjde: 220 cm
Soverum: 2 stk
Gulvareal: ca. 20 m² (ekskl. soltag)
Vægt: 29,6 kg

 

Hurtigt rejst, rummeligt og med et overdækket uderum

Brug tiden på at hænge ud i stedet for at rejse teltet. Med Outwell Birchdale 6PA kommer du hurtigt på plads med teltet. Det eneste du skal gøre er at fastgøre teltdugen til jorden og derefter pumpe hver kanal op med den medfølgende pumpe. Fastgør derefter bardunlinerne, så er teltet klar til brug. Enkel, smart og hurtig. Med andre ord undgår du det mest tidskrævende arbejde med at samle og rejse teltet med stænger. Mørkt soverum, stort opholdsrum med helt fastsyet gulv og et større overdækket uderum foran giver et telt med meget høj komfort.

 

Outwell Birchdale 6PA Familietelt

 • Rigid Air System-teknologien gør det let at rejse teltet og pakke det sammen igen. Pump de fire kanaler op i stedet for at bruge stænger.
 • Stort overdækket uderum på forsiden på 180 cm, som også giver regnbeskyttelse foran indgangen
 • Stabilt: testet mod vindstød på op til 24 m/s
 • Forseglet gulv beskytter mod insekter, vind, fugt og snavs
 • Opholdsrum med store vinduer og en lofthøjde på 220 cm
 • Mørk tung dug med lav lysgennemstrømning i inderteltet. Slipper mindre lys ind og reducerer effekten af morgensolen
 • Outwell Quick & Quiet Inner door - Ud over lynlåsen har det ene soverum en magnetstrimmel, så det kan åbnes og lukkes uden lynlås
 • Skillevæggen i inderteltet kan åbnes for at samle hele familien i et soverum
 • Tonede vinduer giver et behageligt lys, samtidig med at de beskytter mod indsyn og varme
 • Stor åbning foran med dobbelt lynlås, der giver fleksible åbningsmuligheder
 • Dørene på siderne giver ekstra ventilation og gør teltet let tilgængeligt
 • Outwell Hook Track System - hæng loftslamper eller udstyr på op til 1,5 kg langs listen (beslag inkluderet)  
 • Indbyggede gardiner, der kan fastgøres i tre positioner
 • Veldimensioneret ventilation
 • Indbyggede insektnet i ventilationen samt netdøre foran åbningerne på siderne
 • Kabelgennemføring for nem håndtering af elektricitet
 • Neonfarvede bardunliner, der ses godt i mørke.     Forstærkede stormliner foran og bagpå.
 • Pumpe med trykmåler og reparationssæt til teltdugen er inkluderet


  

Om Outwell Birchdale 6PA familietelt

Outwell Birchdale 6PA er et familietelt, der er tilpasset familier eller grupper på op til seks personer, hvis design mest af alt kan siges at ligne en mindre hytte. I stedet for stænger benytter det sig af Outwells Rigid Air-teknologi, hvor stængerne er blevet udskiftet med luftkanaler for nem montering. De fem kanaler pumpes let op via ventilen i den nederste kant på den ene side af teltet. Teltet kan med andre ord rejses af en person. Ud over den enkle montering har teltet en slidstærk teltdug, der ikke kun modstår regn og vind, men også larmer mindre end enklere duge, når den bevæger sig. Store vinduer giver et lyst og behageligt telt, og hvis man vil reducere indsynet, er der gardiner på alle vinduer. Forlængelsen foran beskytter døren mod regn og kan bruges som et uderum eller til opbevaring af udstyr. Perfekt til barnevogne, cykler eller andet, man vil beskytte mod regn.

Familieteltet har tre døre, en stor foran og en på hver side. Sideindgangene gør teltet let tilgængeligt uanset placering på campingpladsen og kan åbnes på varme dage for at ventilere teltet. Den store åbning foran dækker hele fronten, så det er let at åbne teltet helt for at forlænge udepladsen foran.

Outwell Crossflow Ventilation
Ventilationen bagpå kan åbnes helt for at skabe ekstra luftgennemstrømning i teltet på varme dage eller om morgenen. Også ventilationen foran er stor nok til at give et bedre gennemgående flow. Da de to åbninger på siderne også har netdøre, kan man skabe gennemtræk i teltet for at holde temperaturen nede, selvom der er mange små insekter i luften.
 


 

Opholdsrummet

Opholdsrummet er meget rummeligt og kan møbleres med både bord, stole og andre campingmøbler. De store tonede vinduer giver et meget behageligt lys i hele rummet og minimerer indsynet. Teltets vinduer er også udstyret med foldegardiner, der justeres i tre positioner, hvilket gør det nemt at vælge, hvor meget lys eller indsyn du vil have. 

Outwell HookTrack System
Outwell HookTrack System gør det let at fastgøre lamper eller andet tilbehør i teltet. De medfølgende kroge gør det også muligt at hænge udstyr eller tøj op i teltet.  
 

 

Inderteltet

Inderteltet er opdelt i to soverum med plads til tre personer i hver. Væggen midt i soverummet kan også fjernes, hvis man vil samle hele familien i et stort soverum. En kraftigere, mørkt dug i inderteltet minimerer effekten af aften- og morgensol. Inderteltet har også et gardin, der kan rulles ned over ventilationen for at reducere lyset, der kommer ind gennem den.

Outwell Quick & Quiet
Ud over lynlåsen har det ene soverum en magnetstrimmel, så det kan åbnes og lukkes uden lynlås (Outwell Quick & Quiet Inner Door). En løsning, der giver dig mulighed for at komme ind og ud af inderteltet uden at vække resten af familien.  

 

 

 

Andet

Teltdugen er helt vandtæt med tapede sømme og er flammehæmmebehandlet. Det har også et forseglet gulv syet fast til det yderteltet, som beskytter teltet mod vind, insekter og snavs. Inderteltet er monteret ved levering og behøver ikke at tages ned, når teltet skal pakkes sammen.  
 

Spørgsmål og svar Outwell Air

1. Hvor slidstærke er luftkanalerne?
Kanalerne består af tre lag. Yderst er der et lag af kraftigt polyester, derefter et beskyttende lag af PVC og derefter kommer selve kanalen i TPU. Konstruktionen gør kanalerne mere modstandsdygtige over for blæst end stål- og glasfiberstænger. Det er dog vigtigt, at du kun bruger den medfølgende pumpe og ikke pumper op til et højere tryk end det tryk, der anbefales til teltet, da det risikerer at ødelægge kanalerne.  


2. Hvad sker der, hvis der går hul på kanalen, eller en ventil går i stykker? Falder teltet sammen?
Kanalerne er adskilte i Air-teltene. Så teltet falder ikke sammen, hvis der skulle gå hul på en kanal. Alle kanaler kan let udskiftes, og hvis det er et lille hul, kan du også lappe det midlertidigt med en Outwell-reparationslap, gaffatape eller silikonetape. Hvis en ventil i teltet holder op med at fungere, kan de også udskiftes.

BrandOutwell
Personer6
Antal soveværelser2
OversejlOuttex® 4000 Select, 100% polyester
Vandsøjletryk4000 mm
LuftkanalerOutwell Rigid Air System
Maximalt tryk9 psi/0,6 bar
StængerDuratec glasfiber 9.5 mm
Loftshøjde220 cm, Indertelt 210 cm
InderteltEt mørkt tagpanel og mørke sider reducerer lysindtrængningen og giver en bedre søvn
Gulvarealca. 20 m² (uden soltag)
BundIsyet teltbund, som giver maksimal beskyttelse mod vind og vejr, snavs og insekter
Materiale på bundDobbeltcoated vandtæt, 100% polyethylen
Størrelse (pakket)89 x 39 x 39 cm
Vægt29,6 kg
Taske / opbevaringKomprimerbar transporttaske med kompakt pakkestørrelse
Tonede vinduerJa
5
Baseret på 1 bedømmelser

Anmeldelser (1)

|
Verificeret køber
Toppen bra tält!
Tilbehør til produktet
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn