• Bestil i dag så sender vi i morgen
 • Prisgaranti
 • 60 Dages fuld returret
 • Fri forsendelse over 500 kr  

Spørgsmål? Ring til os!

+4690 - 349 33 50

Robens Klondike Grande Tipitelt

Vare-ID: OAS130174

Tipi-telt, som passer til familien eller gruppen, der ønsker et rummeligt telt, der er let at rejse til op til ti personer. Unikt for teltet er den regntætte indgang og kanten, som giver en bedre højde i hele teltet. En forseglet bund beskytter mod både koldt træk og små insekter og mindsker kondens i teltet. Kan suppleres med indertelt, underlag og teltovn. 

 

LÆS MERE
På lager
Bestillingsvare - Normal leveringstid 7-12 dage
Kun få stk. tilbage (4 stk.)
kr.9 995
Bestillingsvare - Normal leveringstid 7-12 dage
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Antal personer: 10
Loftshøjde: 300 cm
Gulvareal: ca. 17 m²
Vægt: 21,6 kg

 

Smart tipi

Robens Klondike Grande er en tipi til selskaber op til 10 personer eller til familier, der ønsker et rummeligt telt med en bomuldsteltdug. Unikt for teltet er dels den regntætte indgang og den lodrette kant, hvilket giver et større anvendeligt område i teltet. En anden stor fordel er teltdugen, som er et stof i bomuldsblanding, som giver teltet et meget bedre indeklima end andre stof. Dette skyldes, at bomuldet holder varmen inde og isolerer mod kulden. Det giver også et meget mere støjsvagt indeklima. Teltet kan suppleres med et indertelt, teltunderlag og teltovn.

 

Robens Klondike Grande

 • Stærkt stof i teknisk bomuld giver et bedre klima i teltet og længere levetid
 • Stabil, testet for vind op til 160 km/t
 • Robens stormsikring til barduner giver øget stabilitet i stærk vind
 • Meget let installation med en midterstang
 • Aftagelig bund (lynlås)
 • Teltkanten giver en bedre loftshøjde i hele teltet
 • Passende dimensioneret ventilation og myggenet i døren
 • De store ventiler på siden kan også åbnes for at få mere lys ind i teltet
 • Reflekterende ledning i bardunen og lysende bardunspænder
 • Forberedt til teltovn (åbning øverst og bunden kan lynes op og rulles væk mod midten)
 • Kan suppleres med teltovn, indertelt til 6 personer og et underlag
 • Reparationssæt til teltdugen medfølger


 

 

 

 

Om Robens Klondike Grande

Hvis du søger følelsen af ​​at komme så tæt på naturen som muligt, når du camperer, er en tipi svær at slå. Robens Klondike Grande er en tipi med en regnbeskyttet indgang, med plads til op til 10 personer, hvilket gør den velegnet til både den større familie (med indertelt), spejderforeningen eller kammeraterne. Den stærke midterstang gør teltet let at oprette, og i kombination med den kraftige teltdug får du et rigtigt stabilt telt, der kan klare vindstød på op til 160 km/t. Den høje kant giver en bedre højde i hele teltet, hvilket gør en stor forskel, når du udstyrer teltet med borde og stole. 

Ved at blande bomuld og polyester får teltet et meget bedre indeklima end andre telte. Dette skyldes, at bomuldet beskytter mod varmen og isolerer mod kulden. Det giver også et meget mere støjsvagt indeklima. Med andre ord kan du sige farvel til den raslen, det giver, når det blæser, og den klassiske teltduft, der kommer med syntetiske teltduge på varme dage. Dugen er imprægneret mod vand, og i tilfælde af kraftig regn svulmer bomuldsfibrene i dugen op, hvilket gør den helt tæt.

Teltet er let tilgængeligt gennem den store A-formede åbning, og på trods af midterstangen er det rummeligt og let at røre sig i. Indgangen er beskyttet af en kant, hvilket betyder at den kan være åben selv i let regnvejr. Indgangen kan deles i to, så man kan vælge, hvor meget man vil åbne den. Begge indgange er udstyret med myggenet.

Der medfølger en bund teltet, som du fastgør med en lynlås, hvis du vil bruge bunden. Bunden har også en lynlås mod midten, så hvis du bruger ovnen, kan du åbne et afsnit i bunden, så den ikke beskadiges af ovnen. Øverst på tipien er der en justerbar ventilation, og teltet har tre mindre ventilationsåbninger i den nederste kant. Disse kan også bruges til at få mere lys ind i teltet.

Teltet er meget fleksibelt med hensyn til tilbehør. Det er muligt at tilføje en ovn, et underlag og et indertelt til 6 personer.
 

BrandRobens
Personer10
OversejlHydroTex Polycotton, 65% polyester / 35% bomuld. 210 g/m²
Stænger30.8-52 mm midterstang i anodiseret aluminium / 22 mm A-ramme
Materiale på bundAflynelig bund, 210T Oxford polyester, 10,000 mm, 100% polyester Farve: Khaki
Størrelse (pakket)92 x 33 cm
Vægt21.6 kg
Flammehæmmende OversejlOversejl i bomuld har en naturlig flammehæmmer
FarveKhaki
5
Baseret på 5 bedømmelser

Anmeldelser (1)

|
Verificeret køber
Verkar vara bra kvalite. Lätt att montera.
Tilbehør til produktet
Andre købte også
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn