• Bestil i dag så sender vi på mandag
 • Prisgaranti
 • 60 Dages fuld returret
 • Fri forsendelse over 500 kr  

Spørgsmål? Ring til os!

+4690 - 349 33 50

Outwell Vermont 7PE Telt

Vare-ID: OAS111207

Til den store familie eller til dig, der er på udkig efter et stort telt med høj komfort og førsteklasses kvalitet, er Outwell Vermont 7PE-teltet det rette valg. Tre mørklagte sovekabiner, to lyse opholdsrum med en loftshøjde på 235 cm og fleksible åbninger giver en fantastisk komfort. Stålstænger, kraftigt teltdug, isyet bund i den primære del af teltet og forstærkninger på udsatte steder giver et familietelt med en rigtig god ydeevne.

LÆS MERE
På lager
Kontakt os for leveringstid
Kun få stk. tilbage (20 stk.)
kr.9 999
Alm. kr.12 995. Du sparer kr.2 996 (23%)
Kontakt os for leveringstid
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Antal personer: 7
Antal sovekabiner: 3
Loftshøjde: 235 cm
Gulvareal: ca 32 m²
Vægt: 55,7 kg (2 tasker: Telt 32,1 kg, Stænger: 23,6 kg) 


 

Stort premiumtelt

Et telt, der ikke kun er så rummeligt som en større campingvogn, men som også giver en virkelig god komfort på campingpladsen. Du skal heller ikke bekymre dig om, at det er ustabilt. Stålstænger og en kraftig dug med forstærkede punkter og ekstra stærke barduner foran og bagtil giver en meget god stabilitet selv i kraftig vind. Teltet er testet til at modstå vindstød op til 28 m/s, så lad ikke blæsevejrsdage stoppe dig. 


 

Outwell Vermont 7PE familietelt

 • Meget stabilt. Testet mod vindstød af orkanstyrke (28 m/s)
 • Tre zoner: forrum, opholdsrum og sovekabine
 • Forrum: område med aftagelig bund, der er let at rengøre (perfekt til at kunne gå ind og ud uanset vejret).
 • Opholdsrum: med bund, der er isyet teltdugen for at beskytte mod koldt træk, fugt og insekter. Perfekt til socialt samvær om aftenen eller på de kolde dage.
 • Ekstra lang sovekabine (230 cm) med højere loft i den fjerne ende, der giver plads til at bevæge sig eller til opbevaring
 • Tre sovekabiner, hvor skillevæggene kan åbnes for at skabe to eller en kabine
 • Mørkt tungt stof med svagt lysindfald i sovekabinen. Slipper mindre lys ind og mindsker effekten af morgensolen
 • Outwell Quick & Quiet Inner doors - Den store sovekabine samt døren mellem opholdsrum og forrum har en magnetstrimmel ud over lynlåsen, så den kan åbnes og lukkes uden lynlås
 • Stort panoramavindue i forrummet giver en fantastisk udsigt
 • Forrummet er beskyttet af udfoldede kanter af teltstoffet og opfoldede kanter på bunden
 • Tonede vinduer giver et behageligt lys, samtidig med at de beskytter mod indkig og varme
 • Indbyggede gardiner, der reguleres med lynlåse
 • Stålstænger giver stabilitet og mindre bevægelse i vind
 • Passende dimensioneret ventilation
 • Tre åbninger gør teltet let tilgængeligt og giver yderligere mulighed for at ventilere teltet. God til ferier under varmere himmelstrøg
 • Åbning foran med dobbelt lynlås, der giver fleksible åbningsmuligheder
 • Regntæt åbning på den ene side
 • Indbyggede myggenet i ventilationen og mesh-døre i alle teltets tre åbninger
 • Ledningsgennemføring både til teltet og til sovekabinen
 • Outwell Hook Track System - hæng loftslamper eller udstyr op til 1,5 kg langs listen (inkluderer ophængningsstropper) 
 • Neonfarvede barduner som nemt kan ses i mørke, forstærkede stormstropper foran og bagpå
 • Netlommer til opbevaring i sovekabinen
 • Teltet er opdelt i to robuste tasker for lettere håndtering (telt + stænger)


 

 

 

Om Outwell Vermont 7PE familietelt

Den nye Vermont 7PE er en større udgave af værdsatte Outwell Montana 6PE. Familieteltet er et syv personers telt med tre rummelige, mørklagte sovekabiner og to rummelige opholdsrum. Med en kraftig teltdug med et vandsøjletryk på 6.000 mm og stålstænger er det et telt med en rigtig god ydeevne over for både vind og vand. 

Teltet er baseret på tre zoner. Et princip, der er almindeligt i England og kaldes forrum, opholdsrum og sovekabine. Forrummet med aftagelig bund, der enten kan bruges som spiseplads eller til at hænge vådt tøj og opbevare udstyr. Den næste zone er det sædvanlige opholdsrum med en helt forseglet bund  hvor du kan lægge et tæppe og møblere til socialt samvær om aftenen eller på regnvejrsdagene, så du ikke skal gå ind og ud af teltet for meget. Den sidste zone er sovekabinen, der består af tre soverum. 

Vermont 7PE har tre åbninger, to fra siderne og en forfra. To sideåbninger gør både sovekabinen og opholdsrummet let tilgængelige, mens den store åbning foran giver direkte adgang til forrummet og åbner teltet op på varme dage. Den store hovedåbning kan åbnes på en række forskellige måder, hvor du kan tilpasse åbningen til alt fra hele bredden af ​​teltet til bare overdelen. 


Outwell Quick & Quiet
Åbningen mellem opholdsrummet og forrummet samt indgangen til en af sovekabinerne har udover lynlåsen en magnetliste, så den kan åbnes og lukkes uden lynlås. En løsning, der gør det let at komme ind mellem teltets rum, komme ind og ud af sovekabinen uden at vække resten af ​​familien og komme ind og ud af teltet uden at skulle bruge lynlåsen (hvis den udvendige indgang er åben).
 Outwell Crossflow Ventilation
Ventilationen bagpå kan åbnes helt for at skabe ekstra luftgennemstrømning i teltet på varme dage eller om morgenen. Ventilationen foran er også øget for at opnå en bedre kontinuerlig luftgennemstrømning. Da teltets sideåbninger og hovedindgangen foran har meshdøre, kan man åbne teltet helt for at holde temperaturen i teltet nede, selvom der er mange små insekter i luften.
 


 

Opholdsrummet

Teltet har to større kabiner til socialt samvær. Det er også muligt at åbne døren mellem de to kabiner for at få en stor kabine. Store tonede vinduer langs siderne og panoramavinduet foran giver et meget behageligt lys, samtidig med at de beskytter mod indkig. Teltets vinduer er også udstyret med foldegardiner, der justeres med lynlåse, hvilket gør det nemt at vælge, hvor meget lys eller indkig du vil have. 

Takket være store vinduer har forrummet en fantastisk udsigt og kan med fordel bruges til spisning eller samvær. Den aftagelige bund gør det let at rengøre, så det betyder ikke så meget, at du har meget trafik ind og ud af teltet i al slags vejr. Yderteltet har en ydersidebeskyttelse i bunden omkring forrummet for at holde fugt væk og mindske risikoen for træk. Den store hovedåbning kan åbnes på en række forskellige måder, hvor du kan tilpasse åbningen til alt fra hele bredden af ​​teltet til bare et individuelt panel. Hvis du åbner teltet helt, fungerer området mere som solbeskyttelse og giver følelsen af, ​​at man sidder udenfor under et udhæng.

Opholdsrummet har en forseglet bund. Ved at lukke indgangen til forrummet kan du sikre dig, at der ikke opstår koldt træk, eller at der kommer små insekter ind. En meget værdsat funktion om aftenen. Den isyede bund giver også et bedre indeklima i teltet med mindre kondens og bedre varme i koldt vejr.

Outwell HookTrack System
Outwell HookTrack System gør det enkelt at fastgøre lamper og andet tilbehør i teltet. De medfølgende kroge gør det også muligt at hænge udstyr eller tøj i teltet. 
 

 

 

Sovekabinen

Sovekabinen er opdelt i tre soverum (2+3+2). Væggen mellem soverummene kan let fjernes, hvis du vil have to sovekabiner eller samle hele familien i en stor sovekabine. En unik detalje er den ekstra rummelige sovekabine (Outwell Ambasador Master Bedroom), som giver dig ekstra plads både i længden og højden sammenlignet med normale villatelte, hvor sengene optager hele længden, og bagvæggen ofte er lavere i det meste af kabinen. Perfekt til at flytte oppakningen rundt i sovekabinen eller bare som lidt ekstra plads til at røre sig på.  

Outwell Dark Inners
Et tykkere mørkt stof i hele sovekabinen minimerer effekten af ​​mange teltcampisters værste fjende; morgensolen. Stoffet over sovekabinen har også mindre lysindfald. I sovekabinen er der også et gardin, der kan rulles ned over ventilationen for at mindske lysindfaldet fra ventilen.
 

 

Øvrige

Teltdugen er helt vandtæt med tapede sømme og er behandlet med brandhæmmer. Det meste af teltet har også en forseglet bund, der er syet fast i yderteltet. Den forreste sektion (forrummet) har en løs bund med foldede kanter, og yderteltet har en foldet kant. Alle stænger har samme længde, og pløkkene er farvemærkede for lettere opsætning.

BrandOutwell
Personer7
Antal soveværelser3
OversejlOuttex® 6000 Pro, 100% polyester
Vandsøjletryk6000 mm
StængerStålstænger Ø19 mm
Loftshøjde235 cm i opholdsrum, 225 cm i indertelt
InderteltDark Inner: Et mørkt tagpanel og mørke sider reducerer lysindtrængningen og giver en bedre søvn
GulvarealCa 32 m²
BundIsyet teltbund, som giver maksimal beskyttelse mod vind og vejr, snavs og insekter
Materiale på bundDobbeltcoated vandtæt, 100% polyethylen
Størrelse (pakket)Oversejl: 80 x 44 x 44 cm, Stænger: 76 x 25 x 18 cm
VægtTält: 32.1 kg, Stänger: 23.6 kg
KonstruktionTunneltelt
OpstillingstidKlar til indflytning: 14 minutter
29 minutter inklusive alle barduner og fikseringspunkter
Taske / opbevaring2 poser (Oversejl, Stænger)
Tonede vinduerJa
Tilbehør til produktet
Andre købte også
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn