• Prisgaranti
 • 60 Dages fuld returret
 • Fri forsendelse over 500 kr  

Spørgsmål? Ring til os!

+4690 - 349 33 50

Outwell Springwood 4 Telt

Vare-ID: OAS111210

Let-rejst familietelt til fire personer med to mørke soverum og et opholdsrum med ståhøjde. Store tonede vinduer i tre retninger giver et lyst og behageligt opholdsrum. To indgange, hvor den ene er regnbeskyttet, gør teltet let at placere. Fastsyet gulv i hele teltet beskytter mod træk, fugt og insekter.

LÆS MERE
kr.3 195
Alm. kr.4 195. Du sparer kr.1 000 (24%)
Ikke på lager
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Antal personer: 4
Antal soverum: 2
Lofthøjde: 200 cm
Gulvareal: ca 12 m²
Vægt: 16,6 kg

 

Kvalitetstid til den aktive familie

Outwell Springwood 4 er et 4-personers telt, der fokuserer på de detaljer, der giver en høj grad af komfort på campingferien. En kraftig teltdug, fastsyet gulv, stabile teltstænger og den regnbeskyttede sideindgang giver familieteltet en høj ydeevne og god komfort i al slags vejr. Kort sagt et sikkert valg for familien, der ønsker et meget pålideligt og let-rejst familietelt.
 

Outwell Springwood 4 familietelt

 • Stabilt: testet til vindstød på op til 24 m/s
 • Kraftige glasfiberstænger og forstærkninger på kritiske punkter i teltdugen
 • Forseglet gulv beskytter mod insekter, vind og snavs
 • Outwell Dark Inners: Mørkt stof i inderteltets loft og sidepaneler og i yderdugen over inderteltet beskytter mod aften- og morgensol
 • Outwell Quick & Quiet Inner door - Ud over lynlåsen har det ene soverum en magnetstrimmel, så det kan åbnes og lukkes uden lynlås
 • Skillevæggen i inderteltet kan fjernes for at samle hele familien i et rum
 • Farvemarkerede stangkanaler gør teltet nemt og hurtigt at rejse
 • Store tonede vinduer giver et behageligt lys og en god udsigt, samtidig med at de beskytter mod indsyn og varme
 • Indbyggede gardiner, der justeres i tre positioner
 • Regnbeskyttet sideindgang sikrer, at man ikke får vand ind i teltet.
 • Veldimensioneret ventilation
 • To åbninger gør teltet let tilgængeligt og giver yderligere mulighed for at ventilere teltet. Perfekt til ferie i varmere klima
 • Indbyggede insektnet i ventilationen og netdøre i de to åbninger
 • Kabelgennemføring
 • Neonfarvede bardunliner, der ses godt i mørke

 

 

Om familieteltet Outwell Springwood 4

Outwell Springwood 4 er et familietelt i et klassisk design, der er tilpasset til fire personer, men vi anbefaler det også til familier med et barn, da lidt ekstra plads i inderteltet er meget værd. Takket være den kraftigere teltdug, de slidstærke Duratec-teltstænger og en unik fastgørelse til bardunlinerne, tåler teltet en vindstyrke på op til 24 m/s.

Teltet har to åbninger, en regnbeskyttet åbning på siden og en stor åbning foran. Den regntætte sideåbning betyder, at både soveområdet og opholdsrummet er let tilgængelige selv i dårligt vejr, mens den store åbning foran åbner teltet op på varme dage.

Outwell Crossflow Ventilation
Ventilationen bagpå kan åbnes helt for at skabe ekstra luftgennemstrømning i teltet på varme dage eller om morgenen. Ventilationen foran er også ekstra stor for at få en bedre gennemgående luftgennemstrømning. Da familieteltets to åbninger ud over de almindelige døre også har netdøre, kan man åbne teltet helt for at holde temperaturen i teltet nede, selvom der er mange små insekter i luften.
 


 

Opholdsrummet

Opholdsrummet er rummeligt, og det er muligt at indrette det med et mindre bord og stole til fire personer. De store tonede vinduer giver ud over en god udsigt et meget behageligt lys i hele rummet, mens de samtidigt reducerer indsynet. Teltets vinduer er også udstyret med rullegardiner, hvilket gør det nemt at vælge, hvor meget lys eller indsyn man vil have.

Outwell HookTrack System
Outwell HookTrack System gør det let at fastgøre lamper eller andet tilbehør i teltet. De medfølgende kroge gør det også muligt at hænge udstyr eller tøj op i teltet. 
 


 

Inderteltet

Inderteltet i Outwell Springwood 4 er opdelt i to soverum med plads til 2 personer i hvert rum. Væggen mellem soverummene kan fjernes for at samle hele familien i et stort soverum. En kraftigere mørk dug i inderteltet og i den udvendige teltdug over inderteltet reducerer effekten af mange telt-campisters værste fjende, morgensolen. Inderteltet har også et gardin, der kan rulles ned over ventilationen for at reducere lyset, der kommer ind gennem den.

Outwell Quick & Quiet
Udover lynlåsen har det ene soverum også en magnetstrimmel, så døren kan åbnes og lukkes uden lynlås (Outwell Quick & Quiet Inner door). En løsning, der gør det muligt at komme ind og ud af inderteltet uden at vække resten af familien. 

 


 

Andet

Teltdugen er helt vandtæt med tapede sømme og er flammehæmmebehandlet. Dørene i yderteltet er også udstyret med lynlåse, der går ned i den nederste kant, så man kan gøre dem tætte mod gulvet. Inderteltet er færdigmonteret ved levering og behøver ikke løsnes, når teltet skal pakkes sammen. Stængerne er farvekodede for lettere montering. 

BrandOutwell
Personer4
Antal soveværelser2
OversejlOuttex® 4000 Select, 100% polyester
Vandsøjletryk4000 mm
StængerDuratec glasfiber 9.5-12.5 mm
Loftshøjde200 cm i opholdsrum, 190 cm indertelt
InderteltDark Inner: Et mørkt tagpanel og mørke sider reducerer lysindtrængningen og giver en bedre søvn, Åndbar, 100% polyester
GulvarealCirka 12 m²
BundIsyet teltbund, som giver maksimal beskyttelse mod vind og vejr, snavs og insekter
Materiale på bundDobbeltcoated vandtæt, 100% polyethylen
Størrelse (pakket)68 x 30 x 30 cm
Vægt16,6 kg
KonstruktionTunneltelt
Taske / opbevaringKomprimerbar transporttaske med kompakt pakkestørrelse
Tonede vinduerJa
4.3
Baseret på 3 bedømmelser

Anmeldelser (1)

|
Verificeret køber
Rymlig och lätt
Tilbehør til produktet
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn