• Prisgaranti
 • 60 Dages fuld returret
 • Fri forsendelse over 500 kr  

Spørgsmål? Ring til os!

+4690 - 349 33 50

Outwell Rockland 5P Telt

Vare-ID: OAS111204

Stabilt familietelt med høj komfort og et design, der minder om en lille hytte. Opholdsrum med store vinduer, stor mørklagt sovekabine med to soverum og to åbninger, der giver mulighed for at åbne teltet helt op på varme dage, gør dette til et meget flot telt at bo i. En unik detalje ved teltet er, at åbningen foran kan flyttes frem for at udvide opholdsrummet, hvis det er nødvendigt. Den kraftige teltdug med forstærkninger på kritiske steder og stålstængerne giver et telt med lang levetid, og som kan modstå hårde forhold. Er testet mod vindstød på helt op til 24 m/s.

LÆS MERE
kr.6 795
Alm. kr.7 595. Du sparer kr.800 (11%)
Ikke på lager
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Antal personer: 5
Antal sovekabiner: 2
Loftshøjde: 215 cm
Gulvareal: ca. 17 m²/22 m² med åbningen i forreste position 
Vægt: 34,6 kg (teltdug: 21,6 kg, stænger: 13 kg)

 

Stabilt med høj komfort

Outwell Rockland 5P er et stabilt telt, der passer til familien med to eller tre børn, der ønsker et rigtig godt telt med høj komfort. Teltets design minder om et lille sommerhus med en beskyttet indgang foran. Et opholdsrum med store vinduer og en loftshøjde på 215 cm og en sovekabine med to soverum og en god beskyttelse mod morgensolen giver en fantastisk indkvartering på campingpladsen. Takket være dobbelte lynlåse kan teltets hovedindgang endda også åbnes helt eller delvist for at bruge teltet som et beskyttet udeområde. En smart detalje er, at opholdsrummet kan udvides til hele teltets længde. En god funktion på de dage, du skal tilbringe i teltet, eller hvis du får et besøg.

 

Outwell Rockland 5P familietelt

 • Stabilt: testet på vindstød op til 24 m/s
 • Lyst og rart opholdsrum med store vinduer i tre retninger og en loftshøjde på 215 cm
 • Stålstænger og forstærkninger på kritiske punkter i dugen
 • To åbninger giver en god mulighed for at ventilere teltet. Perfekt til den varme sommer
 • Stor åbning foran med dobbelt lynlås, der giver fleksible åbningsmuligheder
 • Flytbar åbning foran med vinduer, myggenet og gardiner
 • Lang sovekabine (230 cm) med højere loft i den fjerne ende, der giver plads til at bevæge sig eller til opbevaring
 • To soverum, hvor skillevæggen kan åbnes for at skabe en stor kabine
 • Mørkt stof i loftet og sidepanelerne på sovekabinen og i oversejlet over sovekabinen beskytter mod aften- og morgensol
 • Outwell Quick & Quiet Inner door - Den store sovekabine har en magnetstrimmel ud over lynlåsen, så den kan åbnes og lukkes uden lynlås
 • Tonede vinduer giver et behageligt lys, samtidig med at de beskytter mod indkig og varme
 • Indbyggede gardiner, der reguleres med lynlåse
 • Passende dimensioneret ventilation
 • Indbyggede myggenet i ventilationen og mesh-døre i begge åbninger
 • Forseglet bund beskytter mod insekter, vind og snavs
 • Ledningsgennemføring både til teltet og til sovekabinen
 • Outwell HookTrack System -hæng loftslamper eller udstyr op til 1,5 kg langs listen (inkluderer 10 ophængningsstropper) 
 • Netlommer til opbevaring i sovekabinen
 • Neonfarvede barduner som nemt kan ses i mørke, og forstærkede stormstropper foran og bagpå


 

 

 

Om Outwell Rockland 5P familietelt

Outwell Rockland 5P er et familietelt velegnet til familien med to eller tre børn, der søger et familietelt af høj kvalitet med komfort. Stålstænger kombineret med et stærkt stof med forstærkninger på udsatte steder giver et telt, der er stabilt uanset vejret. De bøjede stænger gør væggene mere lige, og en meget stor del af gulvpladsen i opholdsrummet har ståhøjde. Store vinduer giver et lyst og behageligt telt, og hvis du vil reducere gennemsigtigheden, er der gardiner på alle vinduer. 

Outwell Rockland 5P har to åbninger, hvor den forreste er en stor regnbeskyttet åbning, som kan åbnes fra to sider, hvilket betyder, at den kan åbnes helt op på varme dage, eller at man kan nøjes med at åbne den øverste del for at få mere beskyttelse mod vind og indkig. Den anden indgang fra siden giver hurtig adgang til både sovekabine og opholdsrum og gør både teltet let at placere og giver mulighed for yderligere ventilation på varme dage. Familieteltet har også en forseglet bund, der er syet fast til yderteltet, som beskytter teltet mod vind, insekter og snavs. 

Outwell Crossflow Ventilation
Ventilationen bagpå kan åbnes helt for at skabe ekstra luftgennemstrømning i teltet på varme dage eller om morgenen. Ventilationen foran er også øget for at opnå en bedre kontinuerlig luftgennemstrømning. Da familieteltets åbninger også har meshdøre, kan du åbne teltet helt for at holde temperaturen i teltet nede, selvom der er mange små insekter i luften. Perfekt til rigtigt varme dage, eller til de, som skal på camping under varmere himmelstrøg.
 


 

Opholdsrummet

Opholdsrummet har en loftshøjde på 215 cm, og de store vinduer giver et lyst og let indeklima. Størrelsen giver mulighed for at indrette med borde og stole på dage med dårligt vejr eller til at sidde beskyttet mod vind og småinsekter om aftenen. Teltets vinduer er desuden udstyret med oprulningsgardiner, hvilket gør det nemt at vælge, hvor meget lys eller indblik du vil have.

Flytbar front
En smart funktion er, at åbningen foran kan skilles ad og flyttes til den fjerne ende af teltet. Rul derefter den integrerede bund foran ud og fastgør den på den anden side, så opholdsrummet forlænges med 115 cm. En rigtig god funktion i dårligt vejr, når du vil skabe ekstra plads til børnene, eller hvis du får besøg. 
 

 


Outwell HookTrack System
Outwell HookTrack System gør det enkelt at fastgøre lamper og andet tilbehør i teltet. De medfølgende kroge gør det også muligt at hænge udstyr eller tøj i teltet. 
 

 

 

Sovekabinen

Sovekabinen er opdelt i to soverum (3+2). En unik detalje er den ekstra rummelige sovekabine (Outwell Ambasador Bedroom), som giver dig ekstra plads både i længden og højden sammenlignet med normale villatelte, hvor sengene optager hele længden, og bagvæggen ofte er lavere i det meste af kabinen. Perfekt til at flytte oppakningen rundt i sovekabinen eller bare som lidt ekstra plads til at røre sig på. Væggen mellem soverummene kan fjernes, hvis du vil samle hele familien i et stort soverumog indgangen foran kan åbnes helt. 

Outwell Dark Inners
Et kraftigere mørkt stof i hele sovekabinen samt i dugen over sovekabinen minimerer effekten af mange teltcampisters værste fjende, morgensolen. Sovekabinen har også et gardin, der kan rulles ned over ventilationen for at mindske lyset, der kommer ind gennem ventilen.
 

 


Outwell Quick & Quiet
Det ene soverum har en magnetstrimmel ud over lynlåsen, så den kan åbnes og lukkes uden lynlås (Outwell Quick & Quiet Inner Door). En løsning, der gør det muligt at komme ind og ud af sovekabinen uden at vække resten af ​​familien.  

 

 

 

Øvrige

Teltdugen er helt vandtæt med tapede sømme og er brandhæmmende. Inderteltet er færdigmonteret ved levering og behøver ikke løsnes, når teltet er pakket. Stænger og pløkke er farvemarkerede for nemmere opsætning. 

BrandOutwell
Personer5
Antal soveværelser2
OversejlOuttex® 6000 Pro, 100% polyester
Vandsøjletryk6000 mm
StængerStålstang Ø19 mm
Loftshøjde215 cm i opholdsrum, 205 cm i indertelt
InderteltEt mørkt tagpanel og mørke sider reducerer lysindtrængningen og giver en bedre søvn
GulvarealOmkring 16 m² / 21m² med døren i den forreste position
BundIsyet teltbund, som giver maksimal beskyttelse mod vind og vejr, snavs og insekter
Materiale på bundDobbeltcoated vandtæt, 100% polyethylen
Størrelse (pakket)Oversejl: 75 x 39 x 39 cm, Stænger: 73 x 20 x 15 cm
VægtOversejl: 21.6 kg, Stænger: 13 kg
KonstruktionTunneltelt
Taske / opbevaring2 poser (Oversejl, Stænger)
Tonede vinduerJa
Tilbehør til produktet
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn