• Prisgaranti
 • 60 Dages fuld returret
 • Fri forsendelse over 500 kr  

Spørgsmål? Ring til os!

+4690 - 349 33 50

Outwell Parkdale 4PA Telt

Vare-ID: OAS111180

Stort og hurtigt rejst 4-personers familietelt fra Outwell, der bruger luftkanaler i stedet for almindelige stænger. To mørke soverum, et stort opholdsrum med fastsyet gulv og et ekstra rum foran giver god plads til både familien og udstyret. Rummet foran har en stor dør og kan åbnes for at få en plads i skyggen eller for at beskytte sig mod regn og vind. Rummet foran giver også plads til udstyr, som man vil holde indenfor i dårligt vejr, men ikke vil have inde i teltet.

LÆS MERE
På lager
OBS: Foreløbig levering 19. juni
Kun få stk. tilbage (3 stk.)
kr.8 995
OBS: Foreløbig levering 19. juni
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Antal personer: 4
Lofthøjde: 210 cm
Soverum: 2 stk.
Gulvareal: ca 19 m²
Vægt: 23,6 kg

 

Hurtigt rejst og rummeligt

Brug tiden på at hænge ud i stedet for at rejse teltet. Med Outwell Parkdale 4PA kommer I hurtigt på plads med teltet. Det eneste du skal gøre er at fastgøre teltdugen til jorden og derefter pumpe hver kanal op med den medfølgende pumpe. Fastgør derefter bardunlinerne, så er teltet klar til brug. Enkel, smart og hurtig. Med andre ord undgår du det mest tidskrævende arbejde med at samle og rejse teltet med stænger. Mørkt soverum, stort opholdsrum med helt fastsyet gulv og et ekstra rum uden gulv foran giver et telt med meget høj komfort.
 

Outwell Parkdale 4PA familietelt

 • Rigid Air System-teknologien gør det let at rejse/pakke sammen. Pump de fire kanaler op i stedet for at bruge stænger.
 • Tre zoner: Yderrum, inderrum og soverum (wet room, dry room & inners)
 • Inderrum: med gulv, der er forseglet/fastsyet til teltdugen for at beskytte mod træk, fugt og små insekter. Perfekt til socialt samvær om aftenen eller på kolde dage.
 • Yderrum: rum uden gulv til udstyr eller til at åbne op, så det kan bruges som et overdækket uderum (gulv indgår i tilbehøret underlag)
 • Soverum: To soverum, der kan åbnes op til et stort rum, hvis man vil samle hele familien i et rum
 • Mørkt stof i loftet og på sidepanelerne i inderteltet og i den udvendige teltdug over inderteltet beskytter mod aften- og morgensol - perfekt til familier med børn
 • Outwell Quick & Quiet inner door - Det store soverum samt døren mellem opholdsrummet og det ydre rum har udover lynlåsen en magnetstrimmel, så den kan åbnes og lukkes uden lynlås.
 • Stor indgang foran og en mindre fra siden, hvilket gør teltet let tilgængeligt
 • Store tonede vinduer giver et behageligt lys, samtidig med at de beskytter mod indsyn og varme
 • Outwell Hook Track System - hæng loftslamper eller udstyr på op til 1,5 kg langs listen (10 beslag er inkluderet) 
 • Indbyggede gardiner, der kan fastgøres i tre positioner
 • Veldimensioneret gennemgående ventilation
 • Indbyggede insektnet i ventilationen og netdøre til åbningerne på siderne
 • Kabelgennemføring for nem håndtering af elektricitet
 • Neonfarvede bardunliner, der ses godt i mørke.   Forstærkede stormliner foran og bagpå.
 • Pumpe med trykmåler og reparationssæt til teltdugen er inkluderet

 

 

Om Outwell Parkdale 4PA familietelt

Outwell Parkdale 4PA er et familietelt, der er tilpasset til familier eller grupper på op til fire personer fordelt på to soverum. I stedet for stænger benytter det sig af Outwells Rigid Air-teknologi, hvor stængerne er blevet udskiftet med luftkanaler for nem montering. De fire kanaler pumpes let op via ventilen i den nederste kant på den ene side af teltet. Teltet kan med andre ord rejses af en person. Ud over den enkle montering har teltet en slidstærk teltdug, der ikke kun modstår regn og vind, men også larmer mindre end enklere duge, når den bevæger sig. Outwell Parkdales planløsning er baseret på tre zoner, hvilket er et princip, der er almindeligt i England og kaldes normalt det ydre rum, det indre rum og soverummet (wet room, dry room & innerss). 

Store vinduer giver et lyst og behageligt telt, og hvis man vil reducere indsynet, er der gardiner på alle vinduer. Familieteltet har to døre, en på siden og en stor dør foran. Sideindgangen gør teltets indvendige opholdsrum let tilgængeligt og letter placeringen på campingpladsen og kan desuden åbnes på varme dage for at ventilere teltet. Den store åbning foran dækker hele fronten, så det er let at åbne teltet helt op og bruge opholdsrummet som et overdækket uderum.

Outwell Quick & Quiet
Døren mellem opholdsrummet og det ydre rum og døren til et af soverummene har ud over lynlåsen en magnetstrimmel, så den kan åbnes og lukkes uden lynlås. En løsning, der gør det nemt at komme fra det ene til det andet af teltets rum, og ind og ud af inderteltet uden at vække resten af familien samt komme ind og ud af teltet uden at skulle bruge lynlåsen (hvis den udvendige dør er åben ).
 Outwell Crossflow Ventilation
Ventilationen bagpå kan åbnes helt for at skabe ekstra luftgennemstrømning i teltet på varme dage eller om morgenen. Ventilationen foran er også ekstra stor for at få en bedre gennemgående luftgennemstrømning. Da familieteltets sideindgange også har netdøre, kan man åbne teltet helt for at holde temperaturen i teltet nede, også selvom der er mange små insekter i luften. Perfekt på rigtig varme dage eller til dig, der camperer i varmere lande.

 

Opholdsrummene

Teltet har to større rum til socialt samvær. Begge rum er rummelige, men det er også muligt at åbne døren mellem de to rum for at få et stort rum. Store tonede vinduer langs siderne og panoramavinduerne foran giver et meget behageligt lys, samtidig med at de beskytter mod indsyn. Teltets vinduer er også udstyret med rullegardiner, der kan justeres i tre positioner, hvilket gør det nemt at vælge, hvor meget lys eller indsyn man vil have.

Takket være de store vinduer på siderne og døren foran kan det ydre rum med fordel bruges til at spise eller samles til socialt samvær enten med lukket dør eller døren helt eller delvist åben. Hvis du også ønsker et gulv i det ydre rum, kan man tilkøbe et underlag (medfølger ikke). 

Det indre rum har et helt forseglet gulv. Ved at lukke døren til det ydre rum kan man sikre sig, at der ikke opstår træk, eller undgå at der kommer små insekter ind. En meget egenskab, der er meget værdsat om aftenen. Begge rum kan fint møbleres.  

Outwell HookTrack System
Outwell HookTrack System gør det let at fastgøre lamper eller andet tilbehør i teltet. De medfølgende kroge gør det også muligt at hænge udstyr eller tøj op i teltet.
 


 

Inderteltet

Inderteltet er opdelt i to soverum med plads til to personer i hver. Væggen midt i soverummet kan også fjernes, hvis man vil samle hele familien i et stort soverum. En kraftigere, mørkt dug i inderteltet minimerer effekten af aften- og morgensol. Inderteltet har også et gardin, der kan rulles ned over ventilationen for at reducere lyset, der kommer ind gennem den.
 

Andet

Teltdugen er helt vandtæt med tapede sømme og er flammehæmmebehandlet. Det har også et forseglet gulv syet fast til det yderteltet, som beskytter teltet mod vind, insekter og snavs. Inderteltet er færdigmonteret ved levering og behøver ikke at blive fjernet, når teltet pakkes sammen. 
 

Spørgsmål og svar Outwell Air

1. Hvor slidstærke er luftkanalerne?
Kanalerne består af tre lag. Yderst er der et lag af kraftigt polyester, derefter et beskyttende lag af PVC og derefter kommer selve kanalen i TPU. Konstruktionen gør kanalerne mere modstandsdygtige over for blæst end stål- og glasfiberstænger. Det er dog vigtigt, at man kun bruger den medfølgende pumpe og ikke pumper op til et højere tryk end det tryk, der anbefales til teltet, da det risikerer at ødelægge kanalerne.  


2. Hvad sker der, hvis der går hul på kanalen, eller en ventil går i stykker? Falder teltet sammen?
Kanalerne er adskilte i Air-teltene. Så teltet falder ikke sammen, hvis der skulle gå hul på en kanal. Alle kanaler kan let udskiftes, og hvis det er et lille hul, kan du også lappe det midlertidigt med en Outwell-reparationslap, gaffatape eller silikonetape. Hvis en ventil i teltet holder op med at fungere, kan de også udskiftes. 
 

BrandOutwell
Personer4
Antal soveværelser2
OversejlOuttex® 4000 Select, 100% polyester
Vandsøjletryk4000 mm
LuftkanalerOutwell Rigid Air System
Maximalt tryk9 psi/0,6 bar
Loftshøjde210 cm, Indertelt 200 cm
InderteltEt mørkt tagpanel og mørke sider reducerer lysindtrængningen og giver en bedre søvn
Gulvarealca. 19 m²
BundIsyet teltbund, som giver maksimal beskyttelse mod vind og vejr, snavs og insekter
Materiale på bundDobbeltcoated vandtæt, 100% polyethylen
Størrelse (pakket)85 x 41 x 41 cm
Vægt23,6 kg
Opstillingstid7 minutter (15 minutter inklusive bardunliner)
Taske / opbevaringKomprimerbar transporttaske med kompakt pakkestørrelse
Tonede vinduerJa
4.5
Baseret på 2 bedømmelser

Anmeldelser (2)

|
Verificeret køber
Grymt tält, hade höga förväntningar på tältet och dom uppfylldes med råge!
Enda negativa är viken och storleken på tältet när det är nedpackat. Men med rejäla material blir det ju så.
|
Verificeret køber
Har inte testat tältet än, men det känns som god kvalitet. Tyvärr 2021 modellen saknar myggnät på front dörren men den har massa andra förbättringar jämfört med 2020 modellen, en av dem är den här härliga mörkgröna färgen.
Tråkigt att varorna levereras med DHL som har väldig fyrkantiga regler vad gäller hemleverans.
Getcamping har supersnabb kundservice, bra bemötande, snabba och konkreta åtgärder vid reklamation, så allt har löst sig. Rekommenderas!
Tilbehør til produktet
Andre købte også
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn