• Bestil i dag så sender vi på mandag
 • Prisgaranti
 • 60 Dages fuld returret
 • Fri forsendelse over 500 kr  

Spørgsmål? Ring til os!

+4690 - 349 33 50

Outwell Oakdale 5PA Telt

Vare-ID: OAS111183

Outwell Oakdale 5PA er et 5-personers telt med et ekstra stort opholdsrum, en mørk sovekabine med to soverum og et ekstra område foran. Forlængelsen af ​​opholdsrummet på siden (Outwell Wing Lounge) giver ekstra plads til at tilbringe tid i teltet. Perfekt til en sofa, lænestole eller to stole og et bord. Teltet har en isyet bund under sovekabinen og det store opholdsrum, der beskytter mod fugt, træk og småkryb. Ideel til familier, der kan lide at tilbringe tid sammen i teltet uden trængsel.

LÆS MERE
På lager
Kontakt os for leveringstid
Kun få stk. tilbage (1 stk.)
kr.9 995
Alm. kr.11 995. Du sparer kr.2 000 (17%)
Kontakt os for leveringstid
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Antal personer: 5
Antal sovekabiner: 2
Loftshøjde: 210 cm
Gulvareal: ca. 26 m²
Vægt: 28,9 kg


 

Plads til familiehygge i teltet

Outwell Oakdale 5PA er designet til at kunne rumme både spiseborde med stole og et område, der kan møbleres for at socialisere på en mere afslappet måde. Udbygningen på siden giver opholdsrummet en bredde 490 cm, hvilket giver god plads til både sofa, bord og lænestole ud over det sædvanlige spisebord. Teltet har ikke kun et stort opholdsrum, men har også en ekstra lang, mørk sovekabine og et ekstra rum foran, der kan åbnes op på helt varme dage. Luftkanaler gør teltet meget let at sætte op, og det er ikke noget problem at rejse det for en enkelt person.

 

Outwell Oakdale 5PA familietelt

 • Rigid Air System-teknikken gør det nemt at sætte op og tage ned igen. Pump de fem kanaler op i stedet for at bruge stænger.
 • Stabilt: testet på vindstyrke op til 24 m/s
 • Tre zoner: forrum, opholdsrum og sovekabine
 • Forrum: rum uden bund til udstyr eller til at åbne op og bruge som et beskyttet udeområde (bund er en del af tilbehøret gulvbeskyttelse).
 • Opholdsrum: opholdsrum med bund, der er isyet teltdugen for at beskytte mod koldt træk, fugt og insekter. Perfekt til socialt samvær om aftenen eller på kolde dage.
 • Outwell Winged Lounge - ekstra udvidelse af opholdsrummet, der giver plads til flere møbler (eller udstyr ) 
 • Sovekabine: Sovekabine med to soverum, hvor mellemvæggen kan åbnes op for at skabe en større kabine
 • Mørkt tungt stof med svagt lysindfald i sovekabinen og i yderteltet over sovekabinen. Slipper mindre lys ind og mindsker effekten af morgensolen
 • Outwell Quick & Quiet Inner doors - Den ene sovekabine samt døren mellem opholdsrum og forrum har en magnetstrimmel ud over lynlåsen, så den kan åbnes og lukkes uden lynlås
 • Forrummet er beskyttet af udfoldede kanter af teltstoffet
 • Tonede vinduer giver et behageligt lys, samtidig med at de beskytter mod indkig og varme
 • Indbyggede gardiner, der reguleres i tre trin
 • Passende dimensioneret ventilation
 • Stor indgang foran og en mindre fra siden gør teltet let tilgængeligt
 • Indbyggede myggenet i ventilationen og mesh-dør til indgangen i siderne
 • Ledningsgennemføring både til teltet og til sovekabinen
 • Outwell Hook Track System - hæng loftslamper eller udstyr op til 1,5 kg langs listen (inkluderer 10 ophængningsstropper) 
 • Neonfarvede barduner som nemt kan ses i mørke, forstærkede stormstropper foran og bagpå
 • Netlommer til opbevaring i sovekabinen
 • Pumpe med trykmåler medfølger
 • Teltet er pakket i en kraftig taske


  

Om Outwell Oakdale 5PA familieteltet

Outwell Oakdale 5PA er udviklet med fokus på at skabe et "Home Away From Home" med masser af plads til både at spise og hygge sig i teltet. Den ekstra udvidelse og to opholdsrum giver plads til at spise, hygge og lave mad. To rummelige mørke sovekabiner giver også god sovekomfort. Teltet bruger Outwells Rigid Air System-teknologi, hvor stængerne er udskiftet med luftkanaler for nem opsætning. De fem kanaler pumpes let op via ventilen i den nederste kant af den respektive luftkanal på den ene side af teltet. Med andre ord er teltet godt til, når man rejser alene. Ud over den enkle opsætning har teltet en slidstærkt teltdug, der ikke kun modstår regn og vind, men også rasler mindre end en normal teltdug, når det bevæger sig. Outwell Oakdales planlæsning er baseret på tre zoner, hvilket er et princip, der er almindeligt i England og kaldes normalt forrummet, opholdsrummet og sovekabinen (vådrum, tørrum & indertelt).

Store vinduer giver et lyst og behageligt telt, og hvis du vil reducere indsynet, er der gardiner på alle vinduer. Familieteltet har to indgange; en på siden og en stor en foran. Sideindgangen gør teltets indvendige opholdsrum let tilgængeligt og letter placering på campingpladsen og kan også åbnes på varme dage for at skabe gennemtræk i teltet. Den store åbning foran dækker hele fronten, så det er let at åbne teltet helt op og bruge forrummet som et beskyttet udeområde.
 
Outwell Quick & Quiet
Åbningen mellem opholdsrummet og forrummet samt indgangen til en af sovekabinerne har udover lynlåsen en magnetliste, så den kan åbnes og lukkes uden lynlås. En løsning, der gør det let at komme ind mellem teltets rum, komme ind og ud af sovekabinen uden at vække resten af familien og komme ind og ud af teltet uden at skulle bruge lynlåsen (hvis den udvendige indgang er åben).
 

 

 Outwell Crossflow Ventilation
Ventilationen bagpå kan åbnes helt for at skabe ekstra luftgennemstrømning i teltet på varme dage eller om morgenen. Ventilationen foran er også øget for at opnå en bedre kontinuerlig luftgennemstrømning. Da familieteltets sideåbning også har en meshdør, kan du åbne teltet for at holde temperaturen i teltet nede, selvom der er mange små insekter i luften. Perfekt på rigtigt varme dage, eller til de, som skal på camping under varmere himmelstrøg.

 

Opholdsrummet

Teltet har to større kabiner til socialt samvær.. Det er også muligt at åbne døren mellem de to kabiner for at få en stor kabine. Store tonede vinduer giver et meget behageligt lys, samtidig med at de beskytter mod indkig. Teltets vinduer er også udstyret med foldegardiner, der justeres i tre trin, hvilket gør det nemt at vælge, hvor meget lys eller indblik du vil have. 

Takket være den store indgang kan forrummet åbnes helt og bruges som et beskyttet udeområde. Perfekt til at have en spiseplads, der er beskyttet mod vind og sol, men med en følelse af at sidde tæt på naturen. Hvis du også ønsker en bund i forrummet, kan du købe den gulvbeskyttelse, der passer til teltet (medfølger ikke). Dette rum er også et rigtigt godt opbevaringssted til udstyr, som du ikke vil have i teltet, men heller ikke vil efterlade udenfor. Perfekt til barnevogne og cykler.

Opholdsrummet har en forseglet bund. Ved at lukke indgangen til forrummet kan du sikre dig, at der ikke opstår koldt træk, eller at der kommer små insekter ind. En meget værdsat funktion om aftenen eller i dårligt vejr. Den isyede bund giver også et bedre indeklima i teltet med mindre kondens og bedre varme i koldt vejr.

Outwell Wing Lounge
Outwell Wing Lounge betyder, at teltets opholdsrum har en udvidelse, der giver ekstra plads til at tilbringe tid i teltet.  
 

 


Outwell HookTrack System
Outwell HookTrack System gør det enkelt at fastgøre lamper og andet tilbehør i teltet. De medfølgende kroge gør det også muligt at hænge udstyr eller tøj i teltet.
 


 

Sovekabinen

Sovekabinen er opdelt i to soverum med plads til henholdsvis to og tre personer. Væggen mellem soverummene kan let fjernes, hvis du vil samle hele familien i en stor sovekabine. Et tungere mørkt stof i sovekabinen minimerer indfaldet af ​​aften- og morgensolen. Stoffet over sovekabinen har også mindre lysindfald. I sovekabinen er der også et gardin, der kan rulles ned over ventilationen for at mindske lysindfaldet fra den.
 

Øvrige

Teltet har en passende dimensioneret ventilation, som er nem at justere for at opnå den ønskede luftgennemstrømning. Teltdugen er helt vandtæt med tapede sømme og er brandhæmmende. Det meste af teltet har også en forseglet bund, der er syet fast til yderteltet, som beskytter teltet mod vind, insekter og snavs. Pløkkene er farvemarkerede for nemmere opsætning.


Spørgsmål og svar Outwell Air 
1. Hvor holdbare er luftkanalerne?
Kanalerne består af tre lag. Yderst er et lag af stærk polyester, derefter et beskyttende lag af PVC og til sidst kommer selve kanalen i TPU. Konstruktionen gør kanaler mere modstandsdygtige over for vind end stål- og glasfiberstænger. Det er dog vigtigt, at du kun bruger den medfølgende pumpe og ikke pumper med et tryk højere end 0,6 bar, da et for højt tryk risikerer at skade kanalerne. 

2. Hvad sker der, hvis der er et hul i kanalen eller en ventil går i stykker? Kollapser teltet?
Kanalerne er særskilte, så teltet kollapser ikke, hvis der går hul. Alle kanaler kan let udskiftes, og hvis det er et lille hul, kan du også reparere det med Outwells reparationssæt eller med gaffatape eller en silikonebaseret tape (som kan klare et tryk på over 1 bar). Hvis en ventil i teltene holder op med at fungere, er den også nem at udskifte. 

BrandOutwell
Personer5
Antal soveværelser2
OversejlOuttex® 4000 Select, 100% polyester
Vandsøjletryk4000 mm
LuftkanalerOutwell Rigid Air System
Maximalt tryk9 psi/0,6 bar
Loftshøjde210 cm, Indertelt 200 cm
InderteltEt mørkt tagpanel og mørke sider reducerer lysindtrængningen og giver en bedre søvn
Gulvarealca. 26 m²
BundIsyet teltbund, som giver maksimal beskyttelse mod vind og vejr, snavs og insekter
Materiale på bundDobbeltcoated vandtæt, 100% polyethylen
Størrelse (pakket)90 x 43 x 43 cm
Vægt28,9 kg
Opstillingstid11 minutter (23 inklusive bardunliner)
Taske / opbevaringKomprimerbar transporttaske med kompakt pakkestørrelse
Tonede vinduerJa
5
Baseret på 1 bedømmelser

Dette produkt har kun bedømmelser, men ingen anmeldelser.

Tilbehør til produktet
Andre købte også
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn