• Bestil i dag så sender vi på mandag
 • Prisgaranti
 • 60 Dages fuld returret
 • Fri forsendelse over 500 kr  

Spørgsmål? Ring til os!

+4690 - 349 33 50

Outwell Norwood 6 Telt

Vare-ID: OAS111214

Stort campingtelt med tre soverum, et rummeligt og lyst opholdsrum og et ekstra rum foran i teltet. Det ekstra rum foran er uden gulv og kan bruges til udstyr eller som et overdækket uderum. Perfekt til familien med ældre børn, der ønsker deres eget soverum, eller til dig, der bare vil have et rigtig rummeligt campingtelt.

LÆS MERE
kr.5 795
Alm. kr.6 395. Du sparer kr.600 (9%)
Ikke på lager
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Antal personer: 6
Antal soverum: 3
Lofthøjde: 210 cm
Gulvareal: ca. 24 m²
Vægt: 28,5 kg

 

Familietelt med tre soverum og to opholdsrum

Outwell Norwood 6 er et rummeligt telt med tre soverum, et lyst og behageligt opholdsrum og et ekstra rum uden et gulv foran, som kan bruges som et overdækket uderum eller til udstyr. Et princip, der er almindeligt i England, og som normalt kaldes for yderrum, inderrum og soverum. Hoveddelen af teltet med inderteltet og opholdsrummet har et helt fastsyet gulv, der beskytter mod træk, små insekter og kondens. En egenskab, der giver væsentligt bedre komfort, hvis man vil sidde i teltet og hygge sig om aftenen eller på dage med dårligt vejr, samt et bedre indeklima i teltet på kølige nætter.   Mørke soverum beskytter mod morgensol og giver den ekstra komfort, man søger på campingferien. 
 

Outwell Norwood 6

 • Stabilt: testet til vindstød på op til 20 m/s
 • Tre zoner: Yderrum, inderrum og soverum
 • Inderrum: med gulv, der er forseglet/fastsyet til teltdugen for at beskytte mod træk, fugt og små insekter. Perfekt til socialt samvær om aftenen eller på kolde dage.
 • Yderrum: rum uden gulv til udstyr eller til at åbne op og bruge som et overdækket uderum (gulv er inkluderet i tilbehøret underlag).
 • Soverum: Tre soverum
 • Mørkt stof i inderteltets loft og sidepaneler og i det yderdugen over inderteltet beskytter mod aften- og morgensol - perfekt til familier med små børn
 • Outwell Quick & Quiet Inner door - Ud over lynlåsen har det ene soverum en magnetstrimmel, så det kan åbnes og lukkes uden lynlås
 • Stor indgang foran og en mindre fra siden, hvilket gør teltet let tilgængeligt
 • Store tonede vinduer giver et behageligt lys, samtidig med at de beskytter mod indsyn og varme
 • Indbyggede gardiner, der kan fastgøres i tre positioner
 • Outwell Hook Track System - hæng loftslamper eller udstyr på op til 1,5 kg langs listen (10 beslag er inkluderet) 
 • Veldimensioneret gennemgående ventilation
 • Indbyggede insektnet i ventilationen og ekstra netdøre i teltets to åbninger
 • Kabelgennemføring for nem håndtering af elektricitet
 • Neonfarvede bardunliner, der ses godt i mørke, forstærkede stropper foran og bagpå


 

Om Outwell Norwood 6 familietelt

Outwell Norwood 6 er et familietelt tilpasset familier eller grupper på op til seks personer fordelt på 3 soverum. Det faktum, at det har tre soverum, gør det til et populært telt til familier med ældre børn. Teltet er baseret på tre zoner, hvilket er et princip, der er almindeligt i England og normalt kaldes yderrummet, inderrummet og soverummet. 

Takket være farvemarkerede stænger er teltet på trods af størrelsen let at rejse. Teltet har en slidstærk teltdug, der ikke kun modstår regn og vind, men som også larmer mindre end enklere teltduge, når den bevæger sig. Store vinduer giver et lyst og behageligt telt, og hvis man vil reducere indsynet, er der gardiner på alle vinduer. 

Familieteltet har to døre, en på siden og en stor dør foran. Sideindgangen gør teltets indvendige opholdsrum let tilgængeligt og letter placeringen på campingpladsen og kan desuden åbnes på varme dage for at ventilere teltet. Den store åbning foran dækker hele fronten, så det er let at åbne teltet helt op og bruge opholdsrummet som et overdækket uderum.

Outwell Crossflow Ventilation
Ventilationen bagpå kan åbnes helt for at skabe ekstra luftgennemstrømning i teltet på varme dage eller om morgenen. Ventilationen foran er også ekstra stor for at få en bedre gennemgående luftgennemstrømning. Da familieteltets tre åbninger også har netdøre, kan man åbne teltet helt for at holde temperaturen inde i teltet nede, også selvom der er mange små insekter i luften. Perfekt på rigtig varme dage eller til dig, der camperer i varmere lande.

 


 

Opholdsrummene

Teltet har to rum til socialt samvær. Begge rum er rummelige, og det er også muligt at åbne døren mellem de to rum for at bruge hele teltet. Store tonede vinduer langs siderne og panoramavinduerne foran giver et meget behageligt lys, samtidig med at de beskytter mod indsyn. Teltets vinduer er også udstyret med rullegardiner, der kan justeres i tre positioner, hvilket gør det nemt at vælge, hvor meget lys eller indsyn man vil have.

Det ydre rum kan let åbnes op og bruges til at spise i eller sidde og hygge sig i beskyttet mod sol og vind, og takket være netdøren kan man også beskytte sig selv, hvis der er små insekter på farten. Hvis du også ønsker et gulv i det ydre rum, kan man tilkøbe et underlag (medfølger ikke). 

Det indre rum har et helt forseglet gulv. Ved at lukke døren til det ydre rum kan man sikre sig, at der ikke opstår træk, eller undgå at der kommer små insekter ind. En meget værdsat egenskab om aftenen eller i dårligt vejr. Begge rum kan fint møbleres.  

Outwell HookTrack System
Outwell HookTrack System gør det let at fastgøre lamper eller andet tilbehør i teltet. De medfølgende kroge gør det også muligt at hænge udstyr eller tøj op i teltet.
 


 

Inderteltene

Inderteltet er opdelt i tre soverum (2 + 2 + 2). Et kraftigere, mørkt stof i inderteltet og i yderteltets dug over inderteltet reducerer effekten af mange telt-campisters værste fjende, morgensolen. Inderteltet har også et gardin, der kan rulles ned over ventilationsåbningen for at reducere det lys, der kommer ind via ventilen.

Outwell Quick & Quiet
Udover lynlåsen har det store soverum også en magnetstrimmel, så døren kan åbnes og lukkes uden lynlås (Outwell Quick & Quiet Inner door). En løsning, der giver dig mulighed for at komme ind og ud af soverummet uden at vække resten af familien. 

 


 

Andet

Teltdugen er helt vandtæt med tapede sømme og er flammehæmmebehandlet. Inderteltet er færdigmonteret ved levering og behøver ikke løsnes, når teltet skal pakkes sammen. Stængerne er farvekodede for lettere montering. 

BrandOutwell
Personer6
Antal soveværelser3
OversejlOuttex® 4000 Select, 100% polyester
Vandsøjletryk4000 mm
StængerFibreglass Poles: Duratec fibreglass 12.5 mm
Loftshøjde210 cm i opholdsrum, 200 cm indertelt
InderteltEt mørkt tagpanel og mørke sider reducerer lysindtrængningen og giver en bedre søvn
Gulvarealca 24 m²
BundIsyet teltbund, som giver maksimal beskyttelse mod vind og vejr, snavs og insekter
Materiale på bundDobbeltcoated vandtæt, 100% polyethylen
Størrelse (pakket)75 x 41 x 41 cm
Vægt28,5 kg
Taske / opbevaringTaske med stropper, så man kan bære det pakkede telt over korte afstande
FarveGreen
Tonede vinduerJa
Tilbehør til produktet
Andre købte også
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn