• Bestil i dag så sender vi på mandag
 • Prisgaranti
 • 60 Dages fuld returret
 • Fri forsendelse over 500 kr  

Spørgsmål? Ring til os!

+4690 - 349 33 50

Outwell Nevada 5P Telt 2020

Vare-ID: OAS111061

Rummeligt familietelt med meget høj komfort. Teltet har et stort opholdsrum med tonede panoramavinduer, to større soveværelser med god beskyttelse mod morgensolen samt to indgange. Kraftigt teltstof med forstærkninger på kritiske punkter og duratec glasfiberstænger giver et telt med lang levetid og som kan klare hårde forhold. Det er testet mod vinde op til hele 24m/s. Egenskaber, der gør det til vores bedst sælgende 5-personers premiumtelt.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »

Antal personer: 5
Antal soveværelser: 2
Loftshøjde: 215 cm
Gulvareal: ca. 17,5 m²
Vægt: 21,1 kg

 

Top-sælgende premiumtelt

Outwell Nevada 5P er et familietelt til jer, der virkelig ikke vil gå på kompromis med komforten på ferien. Med to mørklagte soveværelser, fastgulv under hele teltet samt et stort opholdsrum med tonede panoramavinduer og en loftshøjde på 215 cm, får man en imponerende bolig på campingpladsen. En kraftig dug, robuste teltstænger og en konstruktion på teltlinjerne, der gør, at teltet kan modstå en vindstyrke på op til 24 m/s. Så Nevada 5P er et familietelt, der kan klare alle naturens udfordringer. Ny for 2020 er den nye sovekabine med mindre lysgennemtrængning, og hvor et af soveværelserne ud over lynlås også har en magnetliste, der gør det let at åbne og lukke uden lynlås, hvilket gør det nemt at komme ind og ud af sovekabinen uden at forstyrre resten af familien. 

 

Outwell Nevada 5P Familietelt 2020

 • Ekstremt stabilt: testet op til vinde på 24 m/s
 • Kraftige glasfiberstænger og forstærkninger på kritiske punkter af dugen
 • Forseglet gulv beskytter mod insekter, vind og snavs
 • Alle stænger er ens lange + farvemarkerede pløkker - giver en enkel og hurtig opsætning
 • Rummeligt opholdsrum med store vinduer og en loftshøjde på 215 cm
 • Stor åbning foran med dobbelt lynlåse, der giver fleksible åbningsmuligheder
 • Lang sovekabine (230 cm) med højere loft længst inde giver mere plads til at bevæge sig eller til opbevaring
 • To soveværelser, hvor mellemvæggen kan åbnes for at skabe et stort rum
 • Mørkt kraftigt stof med lav lysgennemtrængning i sovekabinen. Slipper mindre lys ind og reducerer effekten af morgensolen
 • Outwell Quick & Quiet Inner door - Et af soveværelserne har udover lynlåsen en magnetliste, så den kan åbnes og lukkes uden lynlås
 • Tonede vinduer giver et behageligt lys, samtidig med at det beskytter mod indsyn og varme
 • Indbyggede gardiner, der kan reguleres i tre niveauer
 • Regnbeskyttet sideindgang
 • Fornuftigt dimensioneret ventilation
 • To åbninger gør teltet let tilgængeligt og giver yderligere mulighed for at ventilere teltet. Godt til ferier i varmere klimaer
 • Indbyggede insektnet i ventilationen og i alle døråbninger
 • Outwell Hook Track System - hæng loftlamper eller udstyr op til 1,5 kg langs listen (10 stk kroge inkluderet)
 • Kabelgennemføring både til teltet og til sovekabinen.
 • Neonfarvede teltliner, der ses godt i mørke. Forstærkede stormliner for- og bagtil.


 

 

 

Om Outwell Nevada 5P Familietelt

Outwell Nevada 5P er et familietelt af klassisk design tilpasset fem personer. Outwell har udstyret teltet med en kraftig teltduk med forstærkninger på kritiske punkter. Dette i kombination med kraftige glasfiberstænger og deres unikke teltlinesystem giver teltet en ekstrem holdbarhed mod vejret og sikrer et telt, der vil holde i mange år. 

Gulvet er helt forseglet til teltduken, hvilket beskytter mod kuldetragt, fugt og insekter. Dette sammen med de store tonede panoramavinduer, de ekstra rummelige soveværelser med lav lysgennemtrængning og den regnbeskyttede indgang giver et familietelt, der er både behageligt og komfortabelt at bo i.

Teltet har to åbninger, en fra siden og en forfra. Den regnsikre sideåbning gør det lettere i dårligt vejr og gør, at både sovedelen og opholdsrummet bliver let tilgængelige. Den store dør foran kan åbnes fra to sider, hvilket gør, at den kan åbnes helt op på varme dage eller eksempelvis kun den øverste del for at åbne op til teltet, men få mere beskyttelse mod vind og indsyn. Alle døre er udstyret med myggenet for at muliggøre yderligere ventilation. Perfekt til rigtig varme dage eller for jer, der skal campere i lande med varmere klima.
 

Opholdsrummet

Opholdsrummet er rummeligt med en loftshøjde på 215 cm, og de store tonede panoramavinduer giver et meget behageligt lys i hele rummet, samtidig med at de minimerer indsyn. Teltets vinduer er desuden udstyret med oprulningsbare gardiner, der kan justeres i tre trin, hvilket gør det let at vælge, hvor meget lys eller indsyn man ønsker. Opholdsrummet er også velegnet til at indrette og bruge som spisestue.

Outwell HookTrack System
Outwell HookTrack System gør det let at fastgøre lamper eller andet tilbehør i teltet. De medfølgende kroge (10 stk) gør det også muligt at hænge udstyr eller tøj op i teltet. 
 

 

 

Sovekabinen

Sovekabinen er opdelt i to soveværelser (3+2). En unik detalje er den ekstra rummelige sovekabine (Outwell Ambasador Bedroom), som giver ekstra plads både i længden og højden sammenlignet med normale teltkabiner, hvor sengene fylder hele længden, og bagvæggen ofte giver lav højde i store dele af rummet. Perfekt til at flytte ind bagage i sovekabinen eller bare have lidt ekstra plads at bevæge sig på. Væggen mellem soveværelserne kan fjernes, hvis man ønsker at samle hele familien i et stort soveværelse. 

Outwell Dark Inners
Et tungere mørkt stof i hele sovekabinen minimerer effekten af mange teltcampisteres værste fjende, morgensolen.
 

 


Outwell Quick & Quiet
Udover lynlåsen har det store soveværelse en magnetliste, så det kan åbnes og lukkes uden en lynlås (Outwell Quick & Quiet Inner door). En løsning, der gør det muligt at gå ind og ud af sovekabinen uden at vække resten af familien.  

 

 

 

 

 

 

Yderligere funktioner

Teltet har en ordentlig stor ventilation, som let kan justeres for at opnå det ønskede luftflow. Teltstoffet er helt vandtæt med tapede sømme og er flammehæmmende behandlet. Inderteltet er formonteret ved levering og behøver ikke at blive fjernet, når teltet pakkes sammen. Samme længde på alle bærende stænger og farvekodede pløkker gør opsætningen enklere.
 

BrandOutwell
Personer5
Antal soveværelser2
OversejlOuttex® 6000 Pro, 100% polyester
Vandsøjletryk6000 mm
StængerDuratec glasfiber 8.5/11/12.5 mm
Loftshøjde215 cm, Indertelt 205 cm
InderteltDark Inner: Et mørkt tagpanel og mørke sider reducerer lysindtrængningen og giver en bedre søvn
GulvarealCirka 17,5 m²
BundIsyet teltbund, som giver maksimal beskyttelse mod vind og vejr, snavs og insekter
Materiale på bundDobbeltcoated vandtæt, 100% polyethylen
Størrelse (pakket)90 x 41 x 31 cm
Vægt21.1 kg
Flammehæmmende OversejlJa
Taske / opbevaringTrolleytaske
5
Baseret på 1 bedømmelser

Anmeldelser (1)

|
Verificeret køber
Mycket fin tält. Lagom stor.
Tilbehør til produktet
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn