• Prisgaranti
 • 60 Dages fuld returret
 • Fri forsendelse over 500 kr  

Spørgsmål? Ring til os!

+4690 - 349 33 50

Outwell Nevada 4P Telt

Vare-ID: OAS111202

Rummeligt familietelt til op til fire personer med meget høj komfort. Teltet har et opholdsrum med store, tonede vinduer, to større soverum med god beskyttelse mod sollys samt to indgange. Kraftig teltdug med forstærkninger på kritiske punkter og duratec glasfiberstænger giver et telt med lang levetid, og som kan modstå hårde forhold. Er testet til vindstød på op til 24m/s.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »

Personer: 4
Soverum: 2
Lofthøjde: 215 cm
Gulvareal: ca 13,5 m²
Vægt: 21,2 kg
 

 

Komfort til fire personer

Outwell Nevada 4P er den mindre variant i den bedst sælgende Nevada-serie, der er rettet mod de af jer, der virkelig ikke kan forestille sig at gå på kompromis med komforten, når I er på ferie. Med to mørklagte soverum, fastsyet gulv under hele teltet og et opholdsrum med store tonede vinduer og en lofthøjde på 215 cm, får man et imponerende hjem på campingferien. En kraftig dug med et vandsøjletryk på hele 6000 mm, slidstærke teltstænger og en stærk konstruktion på bardunlinerne betyder, at teltet kan modstå en vindstyrke på op til 24 m/s. Så Nevada 4P er også et familietelt, der kan klare alle de udfordringer, naturen kan udsætte det for. 

 

Outwell Nevada 4P familietelt

 • Ekstremt stabil: testet til vindstød på op til 24 m/s
 • Kraftige glasfiberstænger og forstærkninger på kritiske punkter i teltdugen
 • Forseglet gulv beskytter mod insekter, vind og snavs
 • Alle stænger har samme længde + farvemarkerede pløkker - giver nem og hurtig montering
 • Rummeligt opholdsrum med store vinduer og en lofthøjde på 215 cm
 • Stor åbning foran med dobbelt lynlås, der giver fleksible åbningsmuligheder
 • Langt indertelt (230 cm) med et højere loft længst inde giver mere plads til at bevæge sig på eller til opbevaring
 • To soverum, hvor skillevæggen kan åbnes for at skabe et stort rum
 • Mørkt stof i inderteltets loft og sidepaneler og i yderdugen over inderteltet beskytter mod aften- og morgensol
 • Outwell Quick & Quiet Inner door - Ud over lynlåsen har det ene soverum en magnetstrimmel, så det kan åbnes og lukkes uden lynlås
 • Tonede vinduer giver et behageligt lys, samtidig med at de beskytter mod indsyn og varme
 • Indbyggede gardiner, der reguleres med lynlåse
 • Regnbeskyttet sideindgang 
 • Outwell Crossflow Ventilation: Veldimensioneret ventilation i hele teltet
 • To åbninger gør teltet let tilgængeligt og giver yderligere mulighed for at ventilere teltet. Perfekt til ferie i varmere klima
 • Indbyggede insektnet i ventilationen og netdøre i begge åbninger
 • Otwell Hook Track System - hæng loftslamper eller udstyr på op til 1,5 kg langs listen (10 beslag er inkluderet) 
 • Kabelgennemføring både til teltet og til inderteltet.
 • Neonfarvede bardunliner, der ses godt i mørke.  Forstærkede stormliner foran og bagpå.


  

Om Outwell Nevada 4P familietelt

Outwell Nevada 4P er et familietelt i et klassisk design, der er tilpasset til fire personer. Outwell har udstyret teltet med en kraftig teltdug med forstærkninger på kritiske punkter. Dette kombineret med kraftige glasfiberstænger og deres unikke bardunlinesystem giver teltet ekstrem vejrbestandighed og et telt, der holder i mange år. 

Gulvet er helt forseglet til teltdugen, hvilket beskytter mod træk, fugt og insekter. Dette sammen med de store tonede vinduer, de ekstra rummelige soverum med lav lysgennemtrængning og den regnbeskyttede indgang giver et familietelt, der er både dejligt og behageligt at bo i.

Teltet har to åbninger, en fra siden og en foran. Den regntætte sideåbning gør det nemmere i dårligt vejr og gør både soveområdet og opholdsrummet let tilgængelige. Den store dør foran kan åbnes fra to retninger, hvilket betyder, at den kan åbnes helt på varme dage, eller man kan for eksempel vælge kun at åbne den øverste del, så man får mere beskyttelse mod vind og indsyn.

Outwell Crossflow Ventilation
Ventilationen bagpå kan åbnes helt for at skabe ekstra luftgennemstrømning i teltet på varme dage eller om morgenen. Ventilationen foran ved vinduet er også ekstra stor for at få en bedre gennemgående luftgennemstrømning. Da familieteltets åbninger også har netdøre, kan man åbne teltet helt for at holde temperaturen i teltet nede, også selvom der er mange små insekter i luften. Perfekt til meget varme dage eller til dig, der camperer i lande med et varmere klima.
 


 

Opholdsrummet

Opholdsrummet er rummeligt med en lofthøjde på 215 cm, og de store tonede vinduer giver et meget behageligt lys i hele rummet, samtidig med at de reducerer indsynet. Teltets vinduer er også udstyret med rullegardiner, hvilket gør det nemt at vælge, hvor meget lys eller indsyn man vil have. Opholdsrummet kan også fint møbleres og bruges som spiseplads.

Outwell HookTrack System
Outwell HookTrack System gør det let at fastgøre lamper eller andet tilbehør i teltet. De medfølgende kroge (10 stk.) Gør det også muligt at hænge udstyr eller tøj op i teltet.  
 

 

 

Inderteltet

Inderteltet er opdelt i to soverum med plads til to personer i hver. En unik detalje er det ekstra rummelige indertelt (Outwell Ambassador Master Bedroom), som giver dig ekstra plads både i længden og højden sammenlignet med normale telte, hvor sengene optager hele længden, og bagvæggen ofte giver lav højde i store dele af rummet. Perfekt, hvis man flytte oppakningen ind i inderteltet eller bare vil have lidt ekstra plads at bevæge sig på. Væggen mellem soverummene kan fjernes for at samle hele familien i et stort soverum. 

Outwell Dark Inners
Et kraftigere, mørkt stof i hele inderteltet reducerer effekten af mange teltcampisters værste fjende, morgensolen. Inderteltet har også et gardin, der kan rulles ned over ventilationen for at reducere lyset, der kommer ind gennem ventilen.

 

 


Outwell Quick & Quiet
Ud over lynlåsen har det ene soverum en magnetstrimmel, så det kan åbnes og lukkes uden lynlås (Outwell Quick & Quiet Inner Door). En løsning, der gør det muligt at komme ind og ud af inderteltet uden at vække resten af familien.  
 

 

 

Andet

Teltdugen er helt vandtæt med tapede sømme og er flammehæmmebehandlet. Inderteltet er færdigmonteret ved levering og behøver ikke løsnes, når teltet skal pakkes sammen. Samme længde på alle bærende stænger og pløkker, der er farvemarkerede, forenkler monteringen.
 

BrandOutwell
Personer4
Antal soveværelser2
OversejlOuttex® 6000 Pro, 100% polyester
Vandsøjletryk6000 mm
StængerDuratec glasfiber 8.5/11/12.5 mm
Loftshøjde215 cm, Indertelt 205 cm
InderteltDark Inner: Et mørkt tagpanel og mørke sider reducerer lysindtrængningen og giver en bedre søvn
GulvarealCirka 13,5 m²
BundIsyet teltbund, som giver maksimal beskyttelse mod vind og vejr, snavs og insekter
Materiale på bundDobbeltcoated vandtæt, 100% polyethylen
Størrelse (pakket)73 x 35 x 35 cm
Vægt21.2 kg
KonstruktionTunneltelt
Taske / opbevaringKomprimerbar transporttaske med kompakt pakkestørrelse
Tonede vinduerJa
5
Baseret på 1 bedømmelser

Anmeldelser (1)

|
Verificeret køber
Välbyggt o bra genomtänkt tält.
Tilbehør til produktet
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn