• Prisgaranti
 • 60 Dages fuld returret
 • Fri forsendelse over 500 kr  

Spørgsmål? Ring til os!

+4690 - 349 33 50

Outwell Montana 6PE Telt

Vare-ID: OAS111206

Outwells mest solgte telt i deres premiumsortiment. Meget stærk teltdug og stålstænger kombineret med ekstra stor mørk sovekabine, lyst opholdsrum, fleksible åbninger og en imponerende loftshøjde på 220 cm giver et familietelt med fantastisk komfort og ydeevne. Velegnet til familier eller grupper på op til seks personer.


 

LÆS MERE
På lager
Kontakt os for leveringstid
Kun få stk. tilbage (10 stk.)
kr.8 995
Alm. kr.9 995. Du sparer kr.1 000 (10%)
Kontakt os for leveringstid
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Antal personer: 6
Antal sovekabiner: 2
Loftshøjde: 220 cm
Gulvareal: ca 21 m²
Vægt: 42,2 kg (2 tasker: 24,3 kg + 17,9 kg)

 

Premiumfavorit til glamping

Outwell Montana 6PE er et telt med fantastisk ydeevne og en rigtig høj komfort. Den ekstra store mørke sovekabine med to soveværelser og den store lyse stue med en loftshøjde på 220 cm giver god komfort i teltet. En stor åbning foran, to sideindgange, hvor den ene er regsikker, gør teltet nemt at placere og ventilere. Dette i kombination med et stærkt kanvas og stålstænger, der gør, at teltet tåler selv det værste vejr, gør det til et af vores mest populære familietelte.

 

Outwell Montana 6PE familietelt

 • Ekstremt stabilt: testet på vindstyrke op til 28 m/s
 • Rummeligt opholdsrum med store vinduer og en loftshøjde på 220 cm
 • Stor åbning foran med dobbelt lynlås, der giver fleksible åbningsmuligheder
 • To soverum, hvor skillevæggen kan åbnes for at skabe et stort rum
 • Mørkt stof i loftet og sidepanelerne på sovekabinen og i oversejlet over sovekabinen beskytter mod aften- og morgensol
 • Outwell Quick & Quiet Inner door - Den ene sovekabine har en magnetstrimmel ud over lynlåsen, så den kan åbnes og lukkes uden lynlås
 • Ekstra lang sovekabine (230 cm) med højere loft i den fjerne ende, der giver plads til at bevæge sig eller til opbevaring
 • Tonede vinduer giver et behageligt lys, samtidig med at de beskytter mod indkig og varme
 • Indbyggede gardiner, der reguleres med lynlåse
 • Regnbeskyttet sideindgang med dobbelte åbninger og en separat bund, der let kan tørres eller rengøres. Perfekt til sko, legetøj osv.
 • Passende dimensioneret ventilation
 • Tre åbninger gør teltet let tilgængeligt og giver yderligere mulighed for at ventilere teltet. God til ferier under varmere himmelstrøg
 • Indbyggede myggenet i ventilationen og mesh-døre i alle teltets åbninger
 • Forseglet bund beskytter mod insekter, vind og snavs
 • Outwell Hook Track System - hæng loftslamper eller udstyr op til 1,5 kg langs listen (inkluderer 10 ophængningsstropper) 
 • Ledningsgennemføring både til teltet og til sovekabinen
 • Neonfarvede barduner som nemt kan ses i mørke. Forstærkede stormstropper foran og bagpå.
 • Teltet leveres i to tasker (en til teltdugen og en til stængerne)


 

Om Outwell Montana 6PE familieteltet

Outwell Montana 6PE er tilpasset familier eller grupper på op til seks personer, men vi anbefaler det også til familier med to eller tre børn, da lidt ekstra plads i sovekabinerne giver ekstra plads til oppakning og bredere senge. Det rummelige opholdsrum med store vinduer gør teltet lyst og dejligt at være i, så uanset vejret er der plads til at spise og hygge sig på ferien. Den store beskyttede åbning kan åbnes i to sider, hvilket betyder, at den kan åbnes helt åben på varme dage eller eksempelvis blot øverst for at opnå mere beskyttelse mod vind og udsyn. En forseglet bund, der er syet fast til yderteltet, beskytter mod vind, insekter og skidt. 

Kombinationen af ​​stålstænger, en kraftig teltdug og bardunernes unikke konstruktion betyder, at teltet kan modstå ekstrem kraftig vind (testet til 28 m/s). Stålstængerne er også bøjet øverst for at skabe et større areal med ståhøjde i teltet. 

Montana 6PE har to åbninger i siden og en foran. Den regntætte sideåbning betyder, at både soveområdet og opholdsrummet er let tilgængelige, mens den store åbning foran åbner teltet op på varme dage. Sideindgangen har dobbeltåbninger og en aftagelig bund mellem åbningerne, hvilket gør området perfekt til opbevaring af sko og andet udstyr, som du ikke ønsker at tage med ind i teltet. Beskyttelsen over indgangen gør det også let at komme ind forfra uden at trække vand ind på regnfulde dage.  

Outwell Crossflow Ventilation
Ventilationen bagpå kan åbnes helt for at skabe ekstra luftgennemstrømning i teltet på varme dage eller om morgenen. Ventilationen foran er også øget for at opnå en bedre kontinuerlig luftgennemstrømning. Da familieteltets åbninger også har meshdøre, kan du åbne teltet helt for at holde temperaturen i teltet nede, selvom der er mange små insekter i luften. Perfekt til rigtigt varme dage, eller til de, som skal på camping under varmere himmelstrøg.

 

Opholdsrummet

Opholdsrummet er rummeligt med en loftshøjde på 215 cm. De store tonede vinduer holder varmen ude og minimerer indsynet, samtidig med at de giver et lyst og behageligt indeklima. Teltets vinduer er udstyret med oprulningsgardiner, der kan fastgøres i tre højder, hvilket gør det nemt at vælge, hvor meget lys eller indblik du vil have. Opholdsrummet er også fremragende til indretning og brug som spiseplads. På varme dage kan frontåbningen åbnes helt for at bruge opholdsrummet som et beskyttet udeområde.

Outwell HookTrack System
Outwell HookTrack System gør det enkelt at fastgøre lamper og andet tilbehør i teltet. De medfølgende kroge gør det også muligt at hænge udstyr eller tøj i teltet. 
 

 

 

Sovekabinen

Sovekabinen er opdelt i to soverum (3+3). Væggen mellem soverummene kan let fjernes, hvis du vil samle hele familien i en stor sovekabine. En unik detalje er den ekstra rummelige sovekabine (Outwell Ambasador Bedroom), som giver dig ekstra plads både i længden og højden sammenlignet med normale villatelte, hvor sengene optager hele længden, og bagvæggen ofte er lavere i det meste af kabinen. Perfekt til at flytte oppakningen rundt i sovekabinen eller bare som lidt ekstra plads til at røre sig på.

Outwell Dark Inners
Et tykkere mørkt stof i hele sovekabinen samt i teltdugen over sovekabinen minimerer effekten af mange teltcampisters værste fjende; morgensolen. Sovekabinen har også et gardin, der kan rulles ned over ventilationen for at mindske lyset, der kommer ind gennem ventilen.
 

 


Outwell Quick & Quiet
Det ene soverum har en magnetstrimmel ud over lynlåsen, så den kan åbnes og lukkes uden lynlås (Outwell Quick & Quiet Inner Door). En løsning, der gør det muligt at komme ind og ud af sovekabinen uden at vække resten af familien.  

 

 

 

Øvrige

Teltdugen er helt vandtæt med tapede sømme og er brandhæmmende. Inderteltet er færdigmonteret ved levering og behøver ikke løsnes, når teltet er pakket. Farvemærkede stænger og pløkke giver en nemmere opsætning.

Personer6
Antal soveværelser2
OversejlOuttex® 6000 Pro, 100% polyester
Vandsøjletryk6000 mm
StængerStålstænger Ø19 mm, Duratec glasfiber Ø11 mm
Loftshøjde220 cm i opholdsrum, 205 cm i indertelt
InderteltDark Inner: Et mørkt tagpanel og mørke sider reducerer lysindtrængningen og giver en bedre søvn
GulvarealCa 21 m²
BundIsyet teltbund, som giver maksimal beskyttelse mod vind og vejr, snavs og insekter
Materiale på bundDobbeltcoated vandtæt, 100% polyethylen
Størrelse (pakket)Oversejl: 75 x 40 x 40 cm, Stænger: 75 x 26 x 15 cm
VægtOversejl: 24.3 kg, Stænger: 17.9 kg
KonstruktionTunneltelt
OpstillingstidKlar til indflytning: 11 minutter
24 minutter inklusive alle barduner og fikseringspunkter
Taske / opbevaring2 poser (Oversejl, Stænger)
Tonede vinduerJa
4.9
Baseret på 8 bedømmelser

Anmeldelser (3)

|
Verificeret køber
Bueno, que decir de esta tienda... Es absolutamente genial! Antes de comprar la tienda Montana 6 PE, comparé otras marcas y modelos y Outwell es el fabricante que mejor especifica las características de sus productos. La tienda tiene muchos detalles y calidades que la hacen excelente.
Me costó un poco meter los tubos de hierro en los clavos de fijación pero sin duda, la recomiendo.
|
Verificeret køber
Rymligt tält med smarta funktioner, toppen för en barnfamilj
|
Verificeret køber
Jättebra tält. Stabilt och stort. Lättare att sätta upp än vad man tror. Med hjälp av 10 åringen fixade jag det på drygt 30 min. Har inte testat det i regn än.
Tilbehør til produktet
Andre købte også
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn