• Prisgaranti
 • 60 Dages fuld returret
 • Fri forsendelse over 500 kr  

Spørgsmål? Ring til os!

+4690 - 349 33 50

Outwell Lindale 5PA Telt

Vare-ID: OAS111177

Kom hurtigt på plads med dette hurtigt rejste fempersoners telt fra Outwell, der bruger luftkanaler i stedet for almindelige stænger. Et indertelt med lavt lysindfald giver god sovekomfort. Opholdsrummet har plads til at kunne møbleres med bord og stole og har et helt fastsyet gulv, der beskytter mod træk, små insekter og kondens. En stor åbning foran gør det muligt at åbne teltet helt på varme dage, så opholdsrummet kan bruges som et overdækket uderum.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »

Antal personer: 5
Lofthøjde: 210 cm
Gulvareal: ca. 11,8 m² (ekskl. soltag)
Vægt: 18,6 kg

 

Hurtigt rejst telt

Forestil dig, at du kan undgå at bruge teltstænger, når du skal rejse teltet. Med Outwell Lindale 5PA er det muligt. Det eneste du skal gøre er at fastgøre teltdugen til jorden og derefter pumpe hver kanal op med den medfølgende pumpe. Den eneste stang, der er inkluderet, er den til sol-/regnbeskyttelse foran, som kan monteres, når teltet er rejst. Fastgør derefter bardunlinerne, så er teltet klar til brug. Enkel, smart og hurtig. Med andre ord undgår du det mest tidskrævende trin med at samle og rejste teltet med stænger.

 

Outwell Lindale 5PA Telt

 • Rigid Air-teknologi gør det let at rejse teltet og tage det ned igen. Pump de fire kanaler op i stedet for at bruge stænger.
 • Stabilt: testet mod vindstød på op til 24 m/s
 • Forseglet gulv beskytter mod insekter, træk og snavs
 • Soltag/regnbeskyttelse foran
 • Opholdsrum med store vinduer i tre retninger og en lofthøjde på 210 cm
 • Mørkt stof i loftet og i sidepanelerne på inderteltet og i den ydre dug over inderteltet beskytter mod aften- og morgensol - perfekt til familier med børn
 • Skillevæggen inderteltet kan fjernes for at samle hele familien i et rum
 • Outwell Quick & Quiet Inner door - Ud over lynlåsen har det ene soverum en magnetstrimmel, så det kan åbnes og lukkes uden lynlås
 • Tonede vinduer giver et behageligt lys, samtidig med at de beskytter mod indsyn og varme
 • Indbyggede gardiner, der kan fastgøres i tre positioner
 • Outwell Hook Track System - hæng loftslamper eller udstyr på op til 1,5 kg langs listen (beslag inkluderet) 
 • Veldimensioneret ventilation
 • Indbyggede insektnet i ventilation og i døråbningen
 • Kabelgennemføring for nem håndtering af elektricitet
 • Neonfarvede bardunliner, der ses godt i mørke
 • Pumpe med trykmåler og reparationssæt til teltdugen inkluderet


  

Om Outwell Lindale 5PA telt

Outwell Lindale 5PA er et familietelt tilpasset familier med to eller tre børn. Takket være det faktum, at det er muligt for en person at rejse teltet, er det også velegnet til dig, der selv camperer med børn. I stedet for stænger benytter det sig af Outwells Rigid Air-teknologi, hvor stængerne er blevet udskiftet med luftkanaler for nem montering. De tre kanaler pumpes let op via ventilen i den nederste kant på den ene side af teltet. Den eneste stang, der er inkluderet, er til soltaget, og kan monteres, når teltet er rejst. Ud over den enkle montering har teltet en slidstærk teltdug, der ikke kun modstår regn og vind, men også larmer mindre end enklere duge, når den bevæger sig. Store vinduer giver et lyst og behageligt telt, og hvis man vil reducere indsynet, er der gardiner på alle vinduer. Familieteltets dør dækker hele fronten, så det er let at åbne teltet på varme dage og bruge opholdsrummet som et overdækket uderum.

Outwell Crossflow Ventilation
Ventilationen bagpå kan åbnes helt for at skabe ekstra luftgennemstrømning i teltet på varme dage eller om morgenen. Selv ventilationen foran er ekstra stor for at få et bedre kontinuerligt flow. Da den store åbning foran også har en netdør, kan man åbne teltet helt for at holde temperaturen i nede, selvom der er mange små insekter i luften.
 

 

Opholdsrummet

Opholdsrummet er stort nok til at indrette det med et bord og stole til fem personer, så man stadig kan komme let ind og ud af inderteltet. De store tonede vinduer giver et meget behageligt lys i hele rummet og minimerer indsynet. Teltets vinduer er også udstyret med foldegardiner, der justeres i tre positioner, hvilket gør det nemt at vælge, hvor meget lys eller indsyn du vil have. 

Outwell HookTrack System
Outwell HookTrack System gør det let at fastgøre lamper eller andet tilbehør i teltet. De medfølgende kroge gør det også muligt at hænge udstyr eller tøj op i teltet.  
 


 

Inderteltet

Inderteltet består af to soverum med plads til henholdsvis to og tre personer, men kan med fordel bruges af familier med to børn for at få ekstra plads til oppakning eller større madrasser. En kraftigere mørk dug i inderteltet og i den udvendige teltdug over inderteltet reducerer effekten af mange telt-campisters værste fjende, morgensolen. Inderteltet har også et gardin, der kan rulles ned over ventilationen for at reducere det lys, der kommer ind gennem den.

Outwell Quick & Quiet
Ud over lynlåsen har det ene soverum en magnetstrimmel, så det kan åbnes og lukkes uden lynlås (Outwell Quick & Quiet Inner Door). En løsning, der gør det muligt at komme ind og ud af inderteltet uden at vække resten af familien.

 

 
 

Andet

Teltet har en passende dimensioneret ventilation, der let kan justeres for at få den ønskede luftgennemstrømning. Teltdugen er helt vandtæt med tapede sømme og er flammehæmmebehandlet. Det har også et forseglet gulv syet fast til det yderteltet, som beskytter teltet mod vind, insekter og snavs. Inderteltet er monteret ved levering og behøver ikke at tages ned, når teltet skal pakkes sammen. 


Spørgsmål og svar Rigid Air/Smart Air
1. Hvor slidstærke er luftkanalerne?
Kanalerne består af tre lag. Yderst er der et lag af kraftigt polyester, derefter et beskyttende lag af PVC og derefter kommer selve kanalen i TPU. Konstruktionen gør kanalerne mere modstandsdygtige over for blæst end stål- og glasfiberstænger. Det er dog vigtigt, at du kun bruger den medfølgende pumpe og ikke pumper op til et tryk, der er højere end 0,8 bar, da der er risiko for at ødelægge kanalerne.  


2. Hvad sker der, hvis der går hul på kanalen, eller en ventil går i stykker? Falder teltet sammen?
Kanalerne er adskilte i Rigid Air-telte og adskilt af ventiler i Smart Air telte. Så teltet falder ikke sammen, hvis der skulle gå hul på en kanal. Alle kanaler kan let udskiftes, og hvis det er et lille hul, kan du også lappe det midlertidigt med gaffatape eller silikonetape. Hvis en ventil i teltet holder op med at fungere, kan de også udskiftes.

BrandOutwell
Personer5
Antal soveværelser2
OversejlOuttex® 4000 Select, 100% polyester
Vandsøjletryk4000 mm
LuftkanalerOutwell Rigid Air System
Maximalt tryk9 psi/0.6 bar
StængerDuratec glasfiber 8.5 mm
Loftshøjde210 cm i opholdsrum, 200 cm indertelt
InderteltEt mørkt tagpanel og mørke sider reducerer lysindtrængningen og giver en bedre søvn
Åndbar, 100% polyester
GulvarealOmkring 11,8 m²
BundIsyet teltbund
Materiale på bundDobbeltcoated vandtæt, 100% polyethylen
Størrelse (pakket)81 x 37 x 37 cm
Vægt18.6 kg
KonstruktionTunneltelt
Taske / opbevaringKomprimerbar transporttaske med kompakt pakkestørrelse
Tonede vinduerJa
5
Baseret på 1 bedømmelser

Dette produkt har kun bedømmelser, men ingen anmeldelser.

Tilbehør til produktet
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn