• Bestil i dag så sender vi i morgen
 • Prisgaranti
 • 60 Dages fuld returret
 • Fri forsendelse over 500 kr  

Spørgsmål? Ring til os!

+4690 - 349 33 50

Outwell Lindale 3PA Telt

Vare-ID: OAS111176

Kom hurtigt på plads med dette hurtigt rejste trepersoners telt fra Outwell, der bruger luftkanaler i stedet for almindelige stænger. Et mørkt soverum, der passer til parret, familien med et barn eller dig, der selv camperer med børnene. Et opholdsrum med fastsyet gulv, der har plads til tre stole og et mindre bord, giver et godt område at spise og hygge sig på.

LÆS MERE
kr.5 495
Alm. kr.5 995. Du sparer kr.500 (8%)
Ikke på lager
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Antal personer: 3
Lofthøjde: 210 cm
Gulvareal: ca. 9 m² (ekskl. solskærm)
Vægt: 16,4 kg

 

For parret eller den mindre familie

Forestil dig at slippe for at bruge teltstænger, når du skal rejse teltet. Med Outwell Lindale 3PA er det muligt. Det eneste du skal gøre er at fastgøre teltdugen til jorden og derefter pumpe hver enkelt kanal op med den medfølgende pumpe. Den eneste stang, der er inkluderet, er den til sol-/regnskærmen foran, som kan monteres, når teltet er rejst. Fastgør derefter bardunlinerne, så er teltet klar til brug. Nemt, smart og hurtigt. Med andre ord undgår du det mest tidskrævende arbejde med at samle og rejse teltet med stænger.

 

Outwell Lindale 3PA Telt

 • Rigid Air-teknologien gør det let at rejse/pakke ned. Pump de fire kanaler op i stedet for at bruge stænger.
 • Stabilt: testet mod vindstød på op til 24 m/s
 • Forseglet gulv beskytter mod insekter, blæst og snavs
 • Soltag/regnskærm foran
 • Opholdsrum med store vinduer i tre retninger og en lofthøjde på 210 cm
 • Mørkt stof i loftet og i sidepanelerne på inderteltet og i den ydre dug over inderteltet beskytter mod aften- og morgensol - perfekt til børnefamilier
 • Outwell Quick & Quiet Inner door - Ud over lynlåsen har soverummet en magnetstrimmel, så døren kan åbnes og lukkes uden lynlås
 • Tonede vinduer giver et behageligt lys, samtidig med at de beskytter mod indsyn og varme
 • Indbyggede gardiner, der kan fastgøres i tre positioner
 • Outwell Hook Track System - hæng loftslamper eller udstyr op til 1,5 kg langs listen (beslag inkluderet) 
 • Veldimensioneret ventilation
 • Indbyggede insektnet i ventilation og i døråbningen
 • Kabelgennemføring for nem håndtering af el
 • Neonfarvede bardunliner, der ses godt i mørket
 • Pumpe med trykmåler og reparationssæt til teltdugen inkluderet


  

Om Outwell Lindale 3PA familietelt

Outwell Lindale 3PA er et familietelt tilpasset parret, familien med et barn eller, da det kan lade sig gøre at rejse teltet selv, dig, der camperer alene med børn. I stedet for stænger bruger teltet Outwells Rigid Air-teknologi, hvor stængerne er blevet udskiftet med luftkanaler for nem installation. De tre kanaler pumpes let op via ventilen i den nederste kant på den ene side af teltet. Den eneste stang, der er inkluderet, er soltaget, og den kan monteres, når teltet er rejst. Teltet kan med andre ord rejses af en person. Ud over den enkle montering har teltet en slidstærk teltdug, der ikke kun modstår regn og blæst, men også larmer mindre end tyndere teltduge, når den bevæger sig. Store vinduer giver et lyst og behageligt telt, og hvis du vil reducere indsynet, er der gardiner på alle vinduer.

Familieteltets dør dækker hele fronten, så det er let at åbne teltet på varme dage og bruge opholdsrummet som et beskyttet uderum. Det forreste tag beskytter indgangen mod regn.


Outwell Crossflow Ventilation
Ventilationen bagpå kan åbnes helt for at skabe ekstra luftgennemstrømning i teltet på varme dage eller om morgenen. Selv ventilationen foran er øget væsentligt for at få en bedre gennemgående gennemstrømning. Teltdøren er også udstyret med et myggenet, der giver ekstra ventilation på varme dage.
 Opholdsrummet
Opholdsrummet er stort nok til at man kan møblere det med et mindre bord og stole til tre personer og stadig være i stand til let at komme ind og ud af inderteltet. De store tonede vinduer giver et meget behageligt lys i hele rummet og minimerer indsyn. Teltets vinduer er også udstyret med foldegardiner, der kan justeres i tre positioner, hvilket gør det nemt at vælge, hvor meget lys eller indsyn du vil have.  

Outwell HookTrack System
Outwell HookTrack System gør det let at fastgøre lamper eller andet tilbehør i teltet. De medfølgende kroge gør det også muligt at hænge udstyr eller tøj op i teltet. 
 

 


Inderteltet
Inderteltet består af et soverum med plads til tre personer, men kan bruges af to for at få ekstra plads til oppakning. Et kraftigere mørkt stof i inderteltet samt i yderteltets dug over inderteltet reducerer effekten af mange teltcampisters værste fjende, morgensolen. Inderteltet har også et gardin, der kan rulles ned over ventilationen for at reducere det lys, der kommer ind via den.

Outwell Quick & Quiet
Ud over lynlåsen har det ene soverum en magnetstrimmel, så det kan åbnes og lukkes uden lynlås (Outwell Quick & Quiet Inner Door). En løsning, der giver dig mulighed for at komme ind og ud af inderteltet uden at vække resten af familien.  

 

 

Andet
Teltdugen er helt vandtæt med tapede sømme og er flammehæmmebehandlet. Det har også et forseglet gulv, der er syet fast på yderteltet og beskytter teltet mod vind, insekter og snavs. Inderteltet er monteret ved levering og behøver ikke at blive taget ned, når teltet pakkes sammen.  


Spørgsmål og svar Rigid Air/Smart Air
1. Hvor slidstærke er luftkanalerne?
Kanalerne består af tre lag. Yderst er et lag stærk polyester, derefter et beskyttende lag PVC og til sidst kommer selve kanalen i TPU. Konstruktionen gør kanalerne mere modstandsdygtige over for blæst end stål- og glasfiberstænger. Det er dog vigtigt, at du kun bruger den medfølgende pumpe og ikke pumper op til et tryk, der er højere end 0,8 bar, da der er risiko for at ødelægge kanalerne.  


2. Hvad sker der, hvis der går hul på kanalen, eller en ventil går i stykker? Falder teltet sammen?
Kanalerne er adskilte i Rigid Air-telte og adskilt af ventiler i Smart Air telte. Så teltet falder ikke sammen, hvis der skulle gå hul på en kanal. Alle kanaler kan let udskiftes, og hvis det er et lille hul, kan du også lappe det midlertidigt med gaffatape eller silikonetape. Hvis en ventil i teltet holder op med at fungere, kan de også udskiftes.  

BrandOutwell
Personer3
Antal soveværelser1
OversejlOuttex® 4000 Select, 100% polyester
Vandsøjletryk4000 mm
LuftkanalerOutwell Rigid Air System
Maximalt tryk9 psi/0.6 bar
StængerDuratec glasfiber 8.5 mm
Loftshøjde210 cm i opholdsrum, 200 cm indertelt
InderteltEt mørkt tagpanel og mørke sider reducerer lysindtrængningen og giver en bedre søvn
Åndbar, 100% polyester
GulvarealOmkring 9 m²
BundIsyet teltbund
Materiale på bundDobbeltcoated vandtæt, 100% polyethylen
Størrelse (pakket)80 x 36 x 36 cm
Vægt16,4 kg
KonstruktionTunneltelt
Taske / opbevaringKomprimerbar transporttaske med kompakt pakkestørrelse
Tonede vinduerJa
5
Baseret på 1 bedømmelser

Dette produkt har kun bedømmelser, men ingen anmeldelser.

Tilbehør til produktet
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn