• Prisgaranti
 • 60 Dages fuld returret
 • Fri forsendelse over 500 kr  

Spørgsmål? Ring til os!

+4690 - 349 33 50

Outwell Knoxville 7SA Telt 2021

Vare-ID: OAS111194

Outwell Knoxville 7SA er et telt til dig, der ønsker at bo stort på campingpladsen og samtidig være sikker på, at både komfort og kvalitet er i topklasse. Tre mørklagte soverum, to lyse opholdsrum med en lofthøjde på 225 cm og fleksible åbninger giver en fantastisk komfort. Luftkanaler gør teltet meget let at rejse. Kraftig teltdug, gulv fastsyet til hoveddelen af teltet og forstærkninger på udsatte steder giver et familietelt med en ydeevne ud over det sædvanlige.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »

Antal personer: 7
Antal soverum: 3
Lofthøjde: 225 cm
Gulvareal: ca. 36 m²
Vægt: 46 kg


 

Stort, luksuriøst og nem at rejse

Et telt, der ikke kun er lige så rummeligt som en større campingvogn, men som også kan rejses lige så hurtigt. Du skal heller ikke bekymre dig om, at det er ustabilt. Teltet er testet til at modstå en vindstyrke på op til 28 m/s, så en storm er ikke noget, der kommer til at ødelægge ferien, eller i det mindste ikke teltet.

 

Outwell Knoxville 7SA Telt

 • Outwell Power Air System Frame-teknologien gør det let at rejse/pakke sammen samt gør det er ekstremt stabilt. Testet til vindstød af orkanstyrke (28 m/s)
 • Løse langsgående luftkanaler, der er fastgjort mellem kanalerne, giver ekstra stabilitet, når det er nødvendigt
 • Tre zoner: yderrum, inderrum og soverum (wet room, dry room & inners)
 • Yderrum: rum med aftageligt gulv, der er let at rengøre (perfekt til at kunne gå ind og ud uanset vejret og til udstyr).
 • Inderrum: med gulv, der er fastsyet til teltdugen for at beskytte mod træk, fugt og små insekter. Perfekt til socialt samvær om aftenen eller på kolde dage.
 • Ekstra langt indertelt (230 cm) med højere loft længst inde, der giver plads til at bevæge sig eller til opbevaring
 • Tre soverum, hvor skillevæggene kan åbnes for at skabe et eller to rum
 • Mørk, kraftig dug med lav lysgennemtrængning i inderteltet. Slipper mindre lys ind og reducerer effekten af morgensolen
 • Outwell Hurtig & Quiet Inner doors - Det store soverum og døren mellem opholdsrummet og det ydre rum har udover lynlåsen en magnetstrimmel, så den kan åbnes og lukkes uden lynlås
 • Store panoramavinduer i yderrummet giver en fantastisk udsigt
 • Yderrummet er beskyttet af foldede kanter på teltdugen og foldede kanter på gulvet
 • Tonede vinduer giver et behageligt lys, samtidig med at de beskytter mod indsyn og varme
 • Indbyggede gardiner, der reguleres med lynlåse
 • Velproportioneret ventilation
 • Tre åbninger gør teltet let tilgængeligt og giver yderligere mulighed for at ventilere teltet. God til ferie i varmere klimaer
 • åbning foran med dobbelt lynlåse, der giver fleksible åbningsmuligheder
 • Regnbeskyttet åbning på den ene side
 • Indbyggede insektnet i ventilationen og netdøre i begge sideindgange
 • Kabelgennemføring både til teltet og til inderteltet
 • Outwell Hook Track System - hæng loftslamper eller udstyr på op til 1,5 kg langs listen (beslag inkluderet)  
 • Neonfarvede bardunliner, der ses godt i mørke, forstærket rem foran og bagpå
 • Netlommer til opbevaring i soveværelserne
 • Pumpe med trykmåler er inkluderet
 • Teltet er i en kraftig taske


  

Om Outwell Knoxville 7SA-telt

Det nye Knoxville 7SA er en videreudviklet udgave af de populære og prisvindende campingtelte Lakeville 7SA og Belleville 7SA. Familieteltet er et syvpersoners telt med tre rummelige mørklagte soverum og to rummelige opholdsrum. Teltet bruger Outwells Power Air System Frame-teknologi, hvor stængerne er blevet udskiftet med luftkanaler, så det er ekstremt nemt at rejse. Pump hver enkelt stang op, og om nødvendigt er der også løse langsgående luftkanaler, der giver ekstra stabilitet. Dette giver et telt, der er hurtigt at rejse og ekstremt stabilt. Kombineret med den kraftige dug med forstærkninger på udsatte steder får man et telt, der kan modstå vindstød af orkanstyrke.   

Teltet er baseret på tre zoner. Et princip, der er almindeligt i England, og som normalt kaldes for yderrum, inderrum og soverum. Yderrummet med aftageligt gulv, der enten kan bruges som spiseplads eller til at hænge vådt tøj og opbevare udstyr. Den næste zone er det almindelige opholdsrum med et helt forseglet gulv  hvor man med fordel kan lægge et tæppe og møblere til socialt samvær om aftenen eller på regnvejrsdagen, når man ikke skal gå for meget ind og ud af teltet. Den sidste zone er soverummene, der består af tre soverum. 

Knoxville 7SA har tre åbninger, to på siderne og en foran. De to sideåbninger på teltet gør både soveområdet og det indre rum let tilgængelige, mens den store åbning foran giver direkte adgang til det yderrummet og åbner teltet op på varme dage. Den store dør foran kan åbnes på en række forskellige måder, hvor man kan tilpasse åbningen til alt fra hele teltets bredde, den ene side eller bare overdelen. Den ene sidedør har også regnbeskyttelse.

Outwell Quick & Quiet
Døren mellem opholdsrummet og det ydre rum og døren til et af soverummene har ud over lynlåsen en magnetstrimmel, så den kan åbnes og lukkes uden lynlås. En løsning, der gør det let at komme ind i teltets rum og komme ind og ud af inderteltet uden at vække resten af familien samt at komme ind og ud af teltet uden at skulle bruge lynlåsen (hvis den udvendige dør er åben).
 Outwell Crossflow Ventilation
Ventilationen bagpå kan åbnes helt for at skabe ekstra luftgennemstrømning i teltet på varme dage eller om morgenen. selv ventilationen foran er velproportioneret til at få et bedre gennemgående flow. Da teltets sideindgange også har en netdør, kan man åbne teltet for at holde temperaturen i teltet nede, selvom der er mange små insekter i luften.
 


 

Opholdsrummene

Teltet har to større rum til socialt samvær. Det er også muligt at åbne døren mellem de to rum for at få et stort rum. Store tonede vinduer langs siderne og panoramavinduerne foran giver et meget behageligt lys, samtidig med at de beskytter mod indsyn. Teltets vinduer er også udstyret med rullegardiner, der justeres med lynlåse, hvilket gør det nemt at vælge, hvor meget lys eller indsyn man vil have.  

Takket være de store vinduer har det ydre rum en fantastisk udsigt og kan bruges til at spise eller til socialt samvær. Det aftagelige gulv gør det let at rengøre, så det betyder ikke så meget, at der er meget trafik ind og ud af teltet i al slags vejr. Yderteltet har beskyttelse længst nede på ydersiden omkring det ydre rum for at holde fugt væk og reducere risikoen for træk. Den store yderdør kan åbnes på en række forskellige måder, hvor man kan tilpasse åbningen til alt fra hele teltets bredde til blot et enkelt panel. Hvis man åbner teltet helt, fungerer rummet mere som et overdækket uderum og giver følelsen af at sidde udenfor under tag.

Det indre rum har et helt forseglet gulv. Ved at lukke døren til det ydre rum kan man sikre sig, at der ikke opstår træk, eller undgå at der kommer små insekter ind. En meget værdsat egenskab om aftenen.  Det fastsyede gulv giver også et bedre klima i teltet med mindre kondens og bedre varme i koldere vejr.

Outwell HookTrack System
Outwell HookTrack System gør det let at fastgøre lamper eller andet tilbehør til teltet. De medfølgende kroge gør det også muligt at hænge udstyr eller tøj op i teltet. 
 

 

 

Inderteltet

Inderteltet er opdelt i tre soverum (2+3+2). Væggene mellem soverummene kan fjernes, hvis man vil have to soverum eller samle hele familien i et stort soveværelse. En unik detalje er det ekstra rummelige indertelt (Outwell Ambassador Master Bedroom), som giver dig ekstra plads både i længden og højden sammenlignet med normale telte, hvor sengene optager hele længden, og bagvæggen ofte giver lav højde i store dele af rummet. Perfekt til at flytte oppakningen ind i inderteltet eller bare have lidt ekstra plads til at bevæge sig rundt.  

Outwell Dark Inners
Et kraftigere mørkt stof i hele inderteltet minimerer effekten af mange teltcampisters værste fjende, morgensolen. Selv stoffet over inderteltet har mindre lysgennemtrængning. I inderteltet er der også et gardin, der kan sænkes ned over ventilen for at reducere lysgennemtrængning fra ventilen.
 

 

Andet

Teltdugen er helt vandtæt med tapede sømme og er flammehæmmebehandlet. Hoveddelen af teltet har også et forseglet gulv syet fast på ydertelt, som beskytter teltet mod vind, insekter og snavs. Den forreste sektion (yderrummet) har et løst gulv med foldede kanter, og yderdugen har også en foldet kant. Pløkkerne er farvemarkeret for lettere montering.


Spørgsmål og svar Outwell Air 
1. Hvor slidstærke er luftkanalerne?
Kanalerne består af tre lag. Yderst er der et lag af kraftigt polyester, derefter et beskyttende lag af PVC og til sidst kommer selve kanalen i TPU. Konstruktionen gør kanalerne mere modstandsdygtige over for blæst end stål- og glasfiberstænger. Det er dog vigtigt, at man kun bruger den medfølgende pumpe og ikke pumper op til et tryk, der er højere end 0,6 bar, da et for højt tryk risikerer at beskadige kanalerne. 

2. Hvad sker der, hvis der går hul på kanalen, eller en ventil går i stykker? Falder teltet sammen?
Kanalerne er adskilte, så teltet ikke kollapser, hvis der er skulle gå hul på en af dem. Alle kanaler kan let udskiftes, og hvis det er et lille hul, kan du også lappe det med Outwells reparationssæt eller med gaffatape eller silikonebaseret tape (som kan modstå tryk på over 1 bar). Hvis en ventil i teltene holder op med at fungere, er de også nemme at udskifte. 

BrandOutwell
Personer7
Antal soveværelser3
OversejlOuttex® 6000 Pro, 100% polyester
Vandsøjletryk6000 mm
LuftkanalerOutwell Power Air System Frame
Maximalt tryk9 psi/0.6 bar
Loftshøjde225 cm i opholdsrum, 210 cm i indertelt
InderteltDark Inner: Et mørkt tagpanel og mørke sider reducerer lysindtrængningen og giver en bedre søvn, 100% polyester
GulvarealOmkring 36 m²
BundIsyet teltbund
Materiale på bundDobbeltcoated vandtæt, 100% polyethylen
Størrelse (pakket)98 x 51 x 51 cm
Vægt46 kg
KonstruktionTunneltelt
Taske / opbevaringTrolley transporttaske
Tonede vinduerJa
4
Baseret på 2 bedømmelser

Anmeldelser (2)

|
Verificeret køber
Fick det och pumpa upp det i trädgården helt själv 😀👍🏻. Säker på att vi kommer älska tältet! Enda nackdelen är att den kunde gott haft myggnät i fronten så det blev riktigt tvärdrag utan att få in massa oönskade djur! Därför sätter jag 4 stjärnor 😀
|
Verificeret køber
Dejligt stort telt, nemt at sætte op.
Tilbehør til produktet
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn