• Bestil i dag så sender vi på mandag
 • Prisgaranti
 • 60 Dages fuld returret
 • Fri forsendelse over 500 kr  

Spørgsmål? Ring til os!

+4690 - 349 33 50

Outwell Hayward Lake 5ATC Telt

Vare-ID: OAS111196

Til dig, der kun vil have det bedste. To mørklagte soverum og et stort opholdsrum giver god plads til familien med op til tre børn.   En kraftig teltdug med 35 % bomuld kombineret med et fastsyet gulv giver Outwell Hayward Lake 5ATC et betydeligt bedre klima i teltet end familietelte med 100 % polyester i teltdugen, både ved stærk sol og i dårligt vejr.

Luftkanaler i stedet for stænger giver nem montering. En god detalje er også, at åbningen foran kan åbnes helt åben, så teltets opholdsrum kan bruges som et overdækket uderum.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »

Antal personer: 5
Lofthøjde: 220 cm
Gulvareal: ca. 18,5 m² (ekskl. soltag)
Vægt: 41,6 kg

 

Fantastisk klima i al slags vejr

Ved at blande bomuld og polyester får Outwell Hayward Lake 5ATC et meget bedre indeklima end andre telte, da bomulden ånder på varme dage og isolerer, når det bliver koldt. Teltdugen bevæger sig også mindre og er mere støjsvagt. Med andre ord kan du sige farvel til både raslen, når det blæser, og den klassiske teltlugt og trykkende varme, der kommer fra syntetiske teltduge på varme dage. Outwells stabile luftkanalteknologi, Rigid Air, gør teltet ekstremt let at rejse, og giver samtidigt et telt, der kan modstå vindstød på op til 28 m/s.

 

Outwell Hayward Lake 5ATC

 • Bomuldsblanding i teltdugen giver et fantastisk indeklima i teltet
 • Rigid Air-teknologien gør det let at rejse/tage ned
 • Luftkanalerne er formet således, at de maksimerer området med ståhøjde i teltet
 • Forstærkninger på udsatte steder på dugen og Outwell Rigid Air System betyder, at teltet kan modstå ekstreme vindstyrker på op til 28 m/sek
 • Soltag/regnbeskyttelse foran
 • Opholdsrum med fastsyet gulv, store vinduer i tre retninger og en lofthøjde på 220 cm
 • To soverum, der kan åbnes til et stor rum, hvis man vil samle familien.
 • Mørkt, kraftigt bomuldsblandet stof med lav lysgennemtrængning i inderteltet og i dugen over inderteltet. Giver et bedre indeklima og slipper mindre lys ind
 • Outwell Quick & Quiet Inner door - Ud over lynlåsen har det ene soverum en magnetstrimmel, så det kan åbnes og lukkes uden lynlås
 • Stor åbning foran med dobbelt lynlås, der giver fleksible åbningsmuligheder
 • Tonede vinduer giver et behageligt lys, samtidig med at de beskytter mod indsyn og varme
 • Indbyggede gardiner (i stof med iblandet bomuld) slipper mindre lys ind. Justeres let med lynlåse
 • Veldimensioneret ventilation
 • Tre åbninger gør teltet let tilgængeligt og giver yderligere mulighed for at ventilere teltet. Perfekt til ferie i varmere klima
 • Indbyggede insektnet i ventilationen og netdøre i alle tre åbninger
 • Outwell Hook Track System - hæng loftslamper eller udstyr på op til 1,5 kg langs de to lister i teltet (10 beslag er inkluderet) 
 • Kabelgennemføring til både telt og indertelt 
 • Neonfarvede bardunliner, der ses godt i mørke.  Forstærkede stormliner foran og bagpå.
 • Pumpe med trykmåler inkluderet

Om Outwell Hayward Lake 5ATC familietelt

Kronen på værket i Outwells sortiment er deres ATC-telt, der kombinerer en bomuldsiblandet dug med Outwells Rigid Air-teknologi, hvor stængerne er blevet udskiftet med luftkanaler, så det er ekstremt nemt at rejse teltet. Ved at blande bomuld og polymer i teltdugen får teltet et meget bedre indeklima end andre telte, da bomuld ånder på varme dage og isolerer mod kulden. Det giver også et meget mere støjsvagt indemiljø, da teltdugen bevæger sig mindre, og den udsender heller ikke den klassiske teltlugt, der kommer fra syntetiske teltduge på varme dage. 

Outwell Hayward Lake 5ATC er en videreudvikling af  den tidligere populære model Outwell Rock Lake 5ATC og er et telt, der har tre åbninger, en på hver side og en foran, hvilket gør teltet meget fleksibelt med hensyn til placering og skaber gode muligheder for at ventilere teltet på varme dage. Perfekt til dejlige sommerdage eller til dig, der camperer i lande med varmere klima. Den store dør foran kan åbnes fra to retninger, hvilket betyder, at den kan åbnes helt på varme dage, eller man kan for eksempel vælge kun at åbne den øverste del, så man får mere beskyttelse mod vind og indsyn. Den forlængede front beskytter delvis indgangen mod regn og vind og giver også god plads til sko, legetøj eller andet udstyr, som du ikke ønsker at tage med ind i teltet. 

Outwell Crossflow Ventilation
Ventilationen bagpå kan åbnes helt for at skabe ekstra luftgennemstrømning i teltet på varme dage eller om morgenen. Ventilationen foran er også ekstra stor for at få en bedre gennemgående luftgennemstrømning. Da alle åbninger også har netdøre, kan man åbne teltet helt for at holde temperaturen i teltet nede, også selvom der er mange små insekter i luften. Noget, der i kombination med bomuldsdugen giver et telt, der håndterer varme rigtig godt.
 


 

Opholdsrummet

Opholdsrummet er rummeligt med en lofthøjde på 220 cm, og de store tonede vinduer kombineret med det lyse loft giver et lyst og behageligt indeklima, samtidig med at de reducerer både indsyn og varme på solrige dage. Teltets vinduer er også udstyret med rullegardiner i samme stof som teltdugen, hvilket giver mindre lysgennemtrængning end i telte med en almindelig teltdug. Opholdsrummet er rummeligt nok til at møblere med både et større spisebord med stole og med ekstra udstyr såsom køkkenborde osv. Takket være de to sideindgange er både opholdsrum og soverum let tilgængelige, uanset hvilken retning man stiller teltet i.

Outwell HookTrack System
Outwell HookTrack System gør det let at fastgøre lamper eller andet tilbehør i teltet. De medfølgende kroge (10 stk.) Gør det også muligt at hænge udstyr eller tøj op i teltet.  
 

 

Inderteltet

Inderteltet er opdelt i to soverum med plads til henholdsvis tre og to personer. Væggen mellem soverummene kan fjernes for at samle hele familien i et stort soverum. Da inderteltet også indeholder 35 % bomuld, har det et bedre indeklima end traditionelle familietelte, som normalt har indertelte i 100 % polyester. 

Outwell Dark Inners
Et kraftigere, mørkt stof i hele inderteltet reducerer effekten af mange teltcampisters værste fjende, morgensolen. Inderteltet har også et gardin, der kan sænkes ned over ventilen for at reducere lysgennemtrængning via denne.
 

 


Outwell Quick & Quiet
Ud over lynlåsen har det ene soverum en magnetstrimmel, så det kan åbnes og lukkes uden lynlås (Outwell Quick & Quiet Inner Door). En løsning, der gør det muligt at komme ind og ud af inderteltet uden at vække resten af familien.  

 

Andet

Teltet har en veldimensioneret ventilation på bagsiden og under vinduerne, der let kan justeres for at få den ønskede luftgennemstrømning. Det har også et forseglet gulv, der er syet fast til det yderteltet, hvilket beskytter teltet mod vind, insekter og snavs. Inderteltet er færdigmonteret ved levering og behøver ikke løsnes, når teltet pakkes sammen. 

 

Spørgsmål og svar Air/Smart Air

1. Hvor slidstærke er luftkanalerne?
Kanalerne består af tre lag. Yderst er der et lag af kraftigt polyester, derefter et beskyttende lag af PVC og til sidst kommer selve kanalen i TPU. Konstruktionen gør kanalerne mere modstandsdygtige over for blæst end stål- og glasfiberstænger. Det er dog vigtigt, at du kun bruger den medfølgende pumpe og ikke pumper op til et tryk, der er højere end 0,6 bar, da det risikerer at ødelægge kanalerne. 

2. Hvad sker der, hvis der går hul på kanalen, eller en ventil går i stykker? Falder teltet sammen?
Kanalerne er ikke indbyrdes afhængige, så teltet kollapser ikke, hvis der opstår en lækage i en kanal. Alle kanaler kan let udskiftes, og hvis det er et lille hul, kan man også lappe det med en reparationslap eller lufttæt tape (reparationssæt til luftkanaler eller lufttæt tape). Hvis en ventil i teltet holder op med at fungere, kan de nemt udskiftes.

BrandOutwell
Personer5
Antal soveværelser2
OversejlOuttex® Airtech, 65% polyester / 35% bomuld, 210 g/m²
VandsøjletrykIkke tilgængelig i bomuld oversejl
LuftkanalerRigid Air System ramme, der sikrer maksimal ydeevne
Maximalt tryk9 psi/0.6 bar
StængerStålstænger Ø21 mm
Loftshøjde220 cm i alrummet, 210 cm kabine
InderteltDark inners: Et mørkt tagpanel og mørke sider reducerer lysindtrængningen og giver en bedre søvn, 65% polyester/35% bomuld
GulvarealOmkring 18,5 m²
BundIsyet teltbund, som giver maksimal beskyttelse mod vind og vejr, snavs og insekter
Materiale på bund150D Oxford polyester, 6000 HH, 100% polyester
Størrelse (pakket)80 x 55 x 55 cm
Vægt41,6 kg
Flammehæmmende OversejlOversejl i bomuld har en naturlig flammehæmmer
KonstruktionTunneltelt
Taske / opbevaringTaske med stropper, så man kan bære det pakkede telt over korte afstande
Tonede vinduerJa
Tilbehør til produktet
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn