• Prisgaranti
 • 60 Dages fuld returret
 • Fri forsendelse over 500 kr  

Spørgsmål? Ring til os!

+4690 - 349 33 50

Outwell Greenwood 6 Telt

Vare-ID: OAS111331

Stort familietelt med to soverum og et rummeligt og lyst opholdsrum og en stor beskyttet indgang foran. Takket være det fastsyede gulv, der beskytter mod træk, småkryb og kondens, har opholdsrummet et rigtig godt indeklima til at spise og opholde sig i. Mørkt indertelt med en aftagelig skillevæg mellem soverummene giver en rigtig god sovekomfort, uanset om du vil opdele familien eller samle alle i et soverum. Perfekt til den større familie eller dem, der ønsker et rigtigt rummeligt campingtelt.

LÆS MERE
På lager
Kontakt os for leveringstid
Kun få stk. tilbage (10 stk.)
kr.6 695
Kontakt os for leveringstid
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Antal personer: 6
Antal soverum: 2
Lofthøjde: 210 cm
Gulvareal: ca. 19,5 m² (ekskl. soltag)
Vægt: 26,6 kg

 

Rummeligt campingtelt

Outwell Greenwood 6 er en videreudvikling af bestselleren Outwell Willwod 6.  Et meget rummeligt sekspersoners familietelt med mange praktiske detaljer og ekstra store vinduer i opholdsrummet. En detalje, der er let at overse, er den store vind- og regnbeskyttede åbning foran, der giver et beskyttet areal til opbevaring, madlavning eller stole.

Den store nyhed for 2023 er Outwell Quick & Quiet Access, dobbeltdøre i front hvor inderdøren har myggenetpaneler og en magnetstribe i midten, der har en position hvor den kan åbnes og lukkes uden brug af lynlås. Perfekt til de lejligheder, hvor du hurtigt og nemt vil kunne komme ind og ud af teltet uden at åbne døren helt.

 

Outwell Greenwood 6 familietelt

 • Meget stabilt: testet mod vindstød på op til 20 m/s
 • Udvidelse ved hovedindgangen beskytter mod regn og sol
 • Gulv fastsyet til teltdugen beskytter mod træk, fugt og insekter
 • Outwell Quick & Quiet Access: Dobbeltdøre hvor den inderste har myggenetpaneler og en magnetstribe i midten som giver en position hvor det er muligt at gå ind og ud af teltet med døren lukket uden lynlås (se video)
 • Mørkt stof i loftet og sidepanelerne på inderteltet og i yderdugen over inderteltet beskytter mod aften- og morgensol - perfekt til familier med børn
 • Outwell Hurtig & Quiet Inner dør - Ud over lynlåsen har det ene soverum en magnetstrimmel, så den kan åbnes og lukkes uden lynlås
 • Skillevæggen i inderteltet kan fjernes for at samle hele familien i et rum
 • Store tonede vinduer giver et behageligt lys, samtidig med at de beskytter mod indsyn og varme
 • Let at rejse takket være farvemærkede stænger
 • Tre åbninger, en foran og en på hver side
 • Indbyggede insektnet i alle døre og i ventilation
 • Veldimensioneret ventilation (bagpå, under vinduerne og i dørene)
 • Indbyggede gardiner
 • Outwell Hook Track System - hæng loftslamper eller udstyr på op til 1,5 kg langs listen (beslag inkluderet)
 • Kabelgennemføring til både telt og indertelt
 • Neonfarvede bardunliner, der er meget synlige om aftenen


  

Om Outwell Greenwood 6 familietelte

Outwell Greenwood 6 er et tunneltelt med to soverum og et rummeligt opholdsrum, der er velegnet til op til seks personer, men vi anbefaler det også til familier på fire eller fem for at give lidt ekstra plads i inderteltene. Teltet har et fast gulv under hele teltet, som beskytter teltet mod blæst, insekter og fugt. Kombineret med de store vinduer i opholdsrummet får du et lyst og behageligt klima i opholdsrummet. Noget, der især kan mærkes på koldere aftener og i dårligere vejr.  

Familieteltet har tre åbninger, en på hver side og en foran, hvilket gør teltet meget fleksibelt med hensyn til placering og skaber gode muligheder for let at ventilere teltet på varme dage.

Outwell Quick & Quiet
En god egenskab er, at teltet har dobbeltdøre foran. Det udvendige med store vinduespartier med gardiner og det indvendige med store netpaneler. Den inderste har udover lynlåsen også en magnetstribe i midten, som giver dig mulighed for at gå ind og ud af teltet uden at åbne lynlåsen. Begge døre kan rulles væk for kun at bruge den ene eller åbne teltet helt. Foruden lynlåsen har døren til et af soveværelserne også en magnetstribe. En løsning, der gør det nemt at komme ind og ud af teltet i løbet af dagen og at komme ind og ud af sovekabinen uden at skulle bøvle med lynlåse.


Outwell Crossflow Ventilation
Ventilationen bagpå kan åbnes helt for at skabe ekstra luftgennemstrømning i teltet på varme dage eller om morgenen. Selv ventilationen foran er øget væsentligt for at få en bedre gennemgående luftgennemstrømning. Da familieteltets tre åbninger også har netdøre, kan man åbne teltet helt for at holde temperaturen i teltet nede, også selvom der er mange små insekter i luften. Perfekt til rigtig varme dage eller til dig, der camperer i varmere lande.

 

Opholdsrummet

Det store opholdsrum føles meget luftigt og hyggeligt takket være loftshøjden på 210 cm. Bøjede stænger giver god lofthøjde i hele opholdsrummet. De store vinduer giver et lyst og luftigt indemiljø. Teltets vinduer er også udstyret med foldegardiner, hvilket gør det nemt at vælge, hvor meget lys eller indsyn du vil have. Opholdsrummet har masser af plads til møbler, uden at det bliver trangt.

Outwell HookTrack System
Outwell HookTrack System gør det let at fastgøre lamper eller andet tilbehør i teltet. De medfølgende kroge gør det også muligt at hænge udstyr eller tøj op i teltet. 
 

 

 

Inderteltet

Inderteltet i Outwell Greenwood 6 er opdelt i to soverum med plads til tre i hver. Væggen mellem soverummene kan fjernes for at samle hele familien i et stort soverum. Et kraftigere mørkt stof i inderteltet samt i yderteltets dug over inderteltet reducerer effekten af mange teltcampisters værste fjende, morgensolen. Inderteltet har også et gardin, der kan rulles ned over ventilationsåbningen for at reducere det lys, der kommer ind via ventilen.

Outwell Quick & Quiet
Udover lynlåsen har det store soverum en magnetstrimmel, så døren kan åbnes og lukkes uden lynlås (Outwell Quick & Quiet Inner door). En løsning, der giver dig mulighed for at komme ind og ud af inderteltet uden at vække resten af familien. 

 

 

Andet

Teltdugen er helt vandtæt med tapede sømme og er flammehæmmebehandlet. Dørene i yderteltet er også udstyret med lynlåse, der går helt ned i den nederste kant, så man kan gøre dem tætte mod gulvet. Inderteltet er færdigmonteret ved levering og behøver ikke løsnes, når teltet pakkes sammen. Stængerne er farvekodede for lettere montering.

BrandOutwell
Personer6
Antal soveværelser2
OversejlOuttex® 4000 Select, 100% polyester
Vandsøjletryk4000 mm
StængerDuratec glasfiber Ø9.5-12.5 mm
Loftshøjde210 cm i opholdsrum, 200 cm indertelt
InderteltEt mørkt tagpanel og mørke sider reducerer lysindtrængningen og giver en bedre søvn
GulvarealOmkring 19,5 m²
BundIsyet teltbund
Materiale på bundDouble-coated 100% polyethylene (Vandsøjletryk 10,000 mm)
Størrelse (pakket)73 x 38 x 38 cm
Vægt26,6 kg
KonstruktionTunneltelt
OpstillingstidKlar til indflytning: 10 minutter
20 minutter inklusive alle reb og fikseringspunkter
Taske / opbevaringKomprimerbar transporttaske med kompakt pakkestørrelse
Tonede vinduerJa
4.8
Baseret på 11 bedømmelser

Anmeldelser (5)

|
Verificeret køber
Större och rymligare än väntat samt enkelt att sätta upp och mycket små genomtänkta detaljer.
|
Verificeret køber
Supernöjd! Stort, rejält tält. Lätt att sätta upp om man är två. Uppskattar den mörka sovdelen mycket. Stod emot både ösregn och blåst. Rekommenderas!
|
Verificeret køber
Stort, rymligt. Men vi köpte till mattan till slut det blir så plastigt inne annars.
|
Verificeret køber
Super smidigt stort tält som passar bra till oss som är 5 i familjen, bred plats i "allrummet", bra med utrymme i sovrummen. Lätt att sätta upp och ta ner. Dock skulle kappan/taket vid stora ingången varit djupare, ser större ut på bild än i verkligheten.
|
Verificeret køber
Rekommenderar varmt det här tältet! Vi är 4 personer, rymligt och bra. Stod emot en rejäl regnskur och blåst. Enkelt att montera och plocka ner. Tältmatta rekommenderas, det blev en dimension till.
Tilbehør til produktet
Andre købte også
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn