• Bestil i dag så sender vi på mandag
 • Prisgaranti
 • 60 Dages fuld returret
 • Fri forsendelse over 500 kr  

Spørgsmål? Ring til os!

+4690 - 349 33 50

Outwell Grandville 8SA Telt

Vare-ID: OAS111195

Outwell Grandville 8SA er et telt til den meget store familie eller det større selskab med fire mørke soverum, et rigtigt stort og lyst opholdsrum og et mindre rum foran. Det store opholdsrum er rummeligt nok til bord og stole til hele familien eller selskabet uden at det bliver overfyldt. Et fastsyet gulv under opholdsrummet og soverummene giver også et godt klima, da det beskytter mod træk, fugt og små insekter. Luftkanaler gør teltet meget let at rejse. Kraftig teltdug og forstærkninger på udsatte dele gør det også til et familietelt med en ydeevne ud over det sædvanlige.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »

Antal personer: 8
Antal soverum: 4
Lofthøjde: 220 cm
Gulvareal: ca 36 m²
Vægt: 52,6 kg


 

Let-rejst telt til den store familie

Et telt til den store familie eller til dig, der leder efter et meget rummeligt telt med mange soverum. Fire soverum og et meget stort opholdsrum med fastsyet gulv og et mindre rum foran med løst gulv giver et telt, der ikke kun er lige så rummeligt som en større campingvogn, men som takket være luftkanaler i stedet for stænger også kan gøres klar lige så hurtigt. Du skal heller ikke bekymre dig om, at det er ustabilt. Teltet er nemlig testet til at kunne modstå vindstød på op til 28 m/s.

 

Outwell Grandville 8SA familietelt

 • Outwell Power Air System Frame-teknologien gør det let at rejse/tage ned og ekstremt stabilt. Testet mod vindstød af orkanstyrke (28 m/s)
 • Løse langsgående luftkanaler, der fastgøres mellem hovedkanalerne, giver ekstra stabilitet, når det er nødvendigt
 • Tre zoner: yderrum, inderrum og soverum
 • Yderrum: rum med aftageligt gulv, der er let at rengøre (perfekt til at kunne gå ind og ud uanset vejret samt til udstyr).
 • Inderrum: med gulv, der er fastsyet til teltdugen for at beskytte mod træk, fugt og små insekter. Perfekt til socialt samvær om aftenen eller på kolde dage.
 • Ekstra langt indertelt (230 cm) med højere loft længst inde giver plads til at bevæge sig på eller til opbevaring
 • Fire soverum, hvor skillevæggene kan åbnes for at skabe et eller to rum
 • Mørkt, kraftigt stof med lav lysgennemtrængning i inderteltene og i yderdugen over inderteltene. Slipper mindre lys ind og reducerer effekten af morgensolen
 • Outwell Quick & Quiet Inner doors - Et soverum i hvert indertelt og døren mellem opholdsrummet og det ydre rum har udover lynlåsen en magnetstrimmel, så de kan åbnes og lukkes uden lynlås
 • Store panoramavinduer i det ydre rum giver en fantastisk udsigt
 • Det ydre rum er beskyttet af foldede kanter på teltdugen og foldede kanter på gulvet
 • Tonede vinduer giver et behageligt lys, samtidig med at de beskytter mod indsyn og varme
 • Indbyggede gardiner, der reguleres med lynlåse
 • Veldimensioneret ventilation
 • To åbninger gør teltet let tilgængeligt og giver yderligere mulighed for at ventilere teltet. Perfekt til ferie i varmere klima
 • åbning foran med dobbelt lynlås, der giver fleksible åbningsmuligheder
 • Regntæt åbning på den ene side
 • Indbyggede insektnet i ventilationen og netdør i døren bagpå
 • Kabelgennemføring både til teltet og til inderteltet
 • Outwell Hook Track System - hæng loftslamper eller udstyr på op til 1,5 kg langs listen (beslag inkluderet) 
 • Neonfarvede bardunliner, der er ses godt i mørke, forstærkede stropper foran og bagpå
 • Netlommer til opbevaring i soverummene
 • Pumpe med trykmåler inkluderet
 • Teltet ligger i en kraftig taske

Om Outwell Grandville 8SA familietelt

Det nye Outwell Grandville 8SA er et telt til den meget store familie eller til det større selskab. Familieteltet er et otte-personers telt med fire rummelige mørkelagte soverum og et meget rummeligt opholdsrum og med et ekstra mindre rum foran. Teltet bruger Outwells Power Air System Frame-teknologi, hvor stængerne er blevet udskiftet med luftkanaler, så det er ekstremt nemt at rejse. Pump hver enkelt stang op, og om nødvendigt er der også løse langsgående luftkanaler, der giver ekstra stabilitet. Dette giver et telt, der er hurtigt at rejse og ekstremt stabilt. Kombineret med den kraftige dug med forstærkninger på udsatte steder får man et telt, der kan modstå vindstød af orkanstyrke.   

Teltet er baseret på tre zoner. Et princip, der er almindeligt i England, og som normalt kaldes for yderrum, inderrum og soverum. Yderrummet foran med aftageligt gulv, der enten kan bruges som spiseplads eller til at hænge vådt tøj og opbevare udstyr. Den næste zone er det almindelige opholdsrum med et helt forseglet gulv  hvor man med fordel kan lægge et tæppe og møblere til socialt samvær om aftenen eller på regnvejrsdagen, når man ikke skal gå for meget ind og ud af teltet. Den sidste zone er soverummene, der består af to indertelte med to soverum i hver. 

Grandville 8SA har to åbninger, en foran og en bag på teltet. Den bagerste dør går direkte ind til det indre opholdsrum og inderteltene, mens den store åbning foran giver direkte adgang til det ydre rum og åbner teltet op på varme dage. Den store dør foran kan åbnes på en række forskellige måder, hvor man kan tilpasse åbningen til alt fra hele teltets bredde, den ene side eller bare overdelen. Den ene sidedør har også regnbeskyttelse.

Outwell Quick & Quiet
Døren mellem opholdsrummet og det ydre rum og en dør i det respektive indertelt har udover en lynlås også en magnetstrimmel, så den kan åbnes og lukkes uden lynlås. En løsning, der gør det nemt at komme fra det ene til det andet af teltets rum og komme ind og ud af inderteltet uden at vække resten af familien samt komme ind og ud af teltet uden at skulle bruge lynlåsen (hvis den udvendige dør er åben)  
 Outwell Crossflow Ventilation
Ventilationen over hvert indertelt kan åbnes helt for at skabe ekstra luftgennemstrømning i teltet på varme dage eller om morgenen. Også ventilationen i opholdsrummet er ekstra stor for at få et bedre gennemgående luftgennemstrømning. Da den ene af teltets indgange også har en netdør kan man åbne teltet for at holde temperaturen i teltet nede, selvom der er mange insekter i luften.
 


 

Opholdsrummene

Teltet har to rum til socialt samvær. Det er også muligt at åbne døren mellem de to rum for at få et stort rum. Store tonede vinduer langs siderne og i dørene giver et meget behageligt lys, samtidig med at de beskytter mod indsyn. Teltets vinduer er også udstyret med rullegardiner, der justeres med lynlåse, hvilket gør det nemt at vælge, hvor meget lys eller indsyn man vil have. 

Takket være de store vinduer har det mindre ydre rum en fantastisk udsigt og kan med fordel bruges til at sidde og spise eller hygge sig i. Det aftagelige gulv gør det let at rengøre, så det betyder ikke så meget, at der er meget trafik ind og ud af teltet i al slags vejr. Yderteltet har beskyttelse længst nede på ydersiden omkring det ydre rum for at holde fugt væk og reducere risikoen for træk. Den store yderdør kan åbnes på en række forskellige måder, hvor man kan tilpasse åbningen til alt fra hele teltets bredde til blot et enkelt panel. Hvis man åbner teltet helt, fungerer rummet mere som et overdækket uderum og giver følelsen af at sidde udenfor under tag.

Det større indre rum har et helt forseglet gulv. Ved at lukke døren til det ydre rum kan man sikre sig, at der ikke opstår træk, eller undgå at der kommer små insekter ind. En meget værdsat egenskab om aftenen.  Det fastsyede gulv giver også et bedre klima i teltet med mindre kondens og bedre varme i koldere vejr.

Outwell HookTrack System
Outwell HookTrack System gør det let at fastgøre lamper eller andet tilbehør i teltet. De medfølgende kroge gør det også muligt at hænge udstyr eller tøj op i teltet. 
 


 

Inderteltene

De to indertelte er opdelt i to soverum (2 + 2 + 2 + 2). Væggene mellem soverummene kan fjernes, hvis man vil have to store soverum. En unik detalje er det ekstra rummelige indertelt (Outwell Ambassador Master Bedroom), som giver dig ekstra plads både i længden og højden sammenlignet med normale telte, hvor sengene optager hele længden, og bagvæggen ofte giver lav højde i store dele af rummet. Perfekt til at flytte oppakningen ind i inderteltet, eller hvis man bare vil have lidt ekstra plads til at bevæge sig rundt på.  

Outwell Dark Inners
Et kraftigere mørkt stof i hele inderteltet reducerer effekten af mange teltcampisters værste fjende, morgensolen. Også stoffet over inderteltet har mindre lysgennemtrængning. Inderteltet har også et gardin, der kan sænkes ned over ventilen for at reducere lysgennemtrængning fra ventilen.
 

 

Andet

Teltdugen er helt vandtæt med tapede sømme og er flammehæmmebehandlet. Hoveddelen af teltet har også et forseglet gulv syet fast på ydertelt, som beskytter teltet mod vind, insekter og snavs. Den forreste sektion (yderrummet) har et løst gulv med foldede kanter, og yderdugen har også en foldet kant. Pløkkerne er farvemarkeret for lettere montering.


Spørgsmål og svar Outwell Air 
1. Hvor slidstærke er luftkanalerne?
Kanalerne består af tre lag. Yderst er der et lag af kraftigt polyester, derefter et beskyttende lag af PVC og til sidst kommer selve kanalen i TPU. Konstruktionen gør kanalerne mere modstandsdygtige over for blæst end stål- og glasfiberstænger. Det er dog vigtigt, at man kun bruger den medfølgende pumpe og ikke pumper op til et tryk, der er højere end 0,6 bar, da et for højt tryk risikerer at beskadige kanalerne. 

2. Hvad sker der, hvis der går hul på kanalen, eller en ventil går i stykker? Falder teltet sammen?
Kanalerne er adskilte, så teltet ikke kollapser, hvis der er skulle gå hul på en af dem. Alle kanaler kan let udskiftes, og hvis det er et lille hul, kan du også lappe det med Outwells reparationssæt eller med gaffatape eller silikonebaseret tape (som kan modstå tryk på over 1 bar). Hvis en ventil i teltene holder op med at fungere, er de også nemme at udskifte. 

BrandOutwell
Personer8
Antal soveværelser4
OversejlOuttex® 6000 Pro, 100% polyester
Vandsøjletryk6000 mm
LuftkanalerOutwell Power Air System Frame
Maximalt tryk9 psi/0.6 bar
Loftshøjde220 cm i opholdsrum, 205 cm i indertelt
InderteltDark Inner: Et mørkt tagpanel og mørke sider reducerer lysindtrængningen og giver en bedre søvn, 100% polyester
GulvarealOmkring 36 m²
BundIsyet teltbund
Materiale på bundDobbeltcoated vandtæt, 100% polyethylen
Størrelse (pakket)100 x 56 x 56 cm
Vægt52,6 kg
KonstruktionTunneltelt
Taske / opbevaringTrolley transporttaske
Tonede vinduerJa
Tilbehør til produktet
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn