• Bestil i dag så sender vi i morgen
 • Prisgaranti
 • 60 Dages fuld returret
 • Fri forsendelse over 500 kr  

Spørgsmål? Ring til os!

+4690 - 349 33 50

Outwell Avondale 5PA Telt

Vare-ID: OAS111321

Hurtigt rejst 6-personers familietelt fra Outwell, der bruger luftkanaler i stedet for almindelige stænger. Et dybt soltag med vinduer i siderne giver en plads i skyggen, hvor man kan sidde og spise eller bare sidde og slappe af. Fronten giver også plads til udstyr, som man vil holde indenfor i dårligere vejr, men ikke vil have i teltet. To mørklagte soverum, et stort opholdsrum og to døre, hvis front åbner hele teltet på varme dage.

LÆS MERE
På lager
Kontakt os for leveringstid
Kun få stk. tilbage (5 stk.)
kr.10 495
Alm. kr.11 295. Du sparer kr.800 (7%)
Kontakt os for leveringstid
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Antal personer: 5
Lofthøjde: 220 cm
Soverum: 2 stk
Gulvareal: ca. 19 m² (ekskl. soltag)
Vægt: 29,9 kg

 

Hurtigt rejst og rummeligt telt

Med et design, der minder om en hytte, er Outwell Avondale 5PA et meget flot campingtelt til den rejsende familie. Takket være luftkanaler er teltet meget nemt og hurtigt at samle. Det eneste du skal gøre er at fastgøre teltdugen til jorden og derefter pumpe hver kanal op med den medfølgende pumpe. Den eneste stang der medfølger er den til sol/regnbeskyttelsen foran, som nemt kan monteres når teltet er rejst. Fastgør derefter teltlinerne og teltet er klar til brug. Enkelt, smart og hurtigt. Du slipper med andre ord for det mest tidskrævende med at samle, skrue i og rejse teltet med stænger.

Den store nyhed for 2023 er Outwell Quick & Quiet Access, en magnetstribe i hoveddøren, der gør det muligt at åbne og lukke den uden brug af lynlåsen. Perfekt til de lejligheder, hvor du hurtigt og nemt vil kunne komme ind og ud af teltet uden at åbne døren helt.


 

Outwell Avondale 5PA familietelt

 • Rigid Air System-teknologien gør det let at rejse teltet og tage det ned igen. Pump de fire kanaler op i stedet for at bruge stænger.
 • Soltag foran, som også giver regnbeskyttelse foran indgangen
 • Stabilt: testet mod vindstød på op til 24 m/s
 • Forseglet gulv i hele teltet beskytter mod insekter, vind, fugt og snavs
 • Opholdsrum med store vinduer og en lofthøjde på 220 cm
 • Mørk kraftig dug med lav lysgennemtrængning i inderteltet. Slipper mindre lys ind og reducerer effekten af morgensolen
 • Outwell Quick & Quiet Inner door - Ud over lynlåsen har det ene soverum en magnetstrimmel, så det kan åbnes og lukkes uden lynlås
 • Skillevæggen i inderteltet kan fjernes for at samle hele familien i et rum
 • Tonede vinduer giver et behageligt lys, samtidig med at de beskytter mod indsyn og varme
 • Stor åbning foran med dobbelt lynlås, der giver fleksible åbningsmuligheder
 • Døren på siden giver ekstra ventilation og gør teltet let tilgængeligt
 • Outwell Hook Track System - hæng loftslamper eller udstyr på op til 1,5 kg langs listen (beslag inkluderet) 
 • Indbyggede gardiner, der kan fastgøres i tre positioner
 • Veldimensioneret ventilation
 • Indbyggede insektnet i ventilationen og netdøre til begge åbninger
 • Kabelgennemføring for nem håndtering af elektricitet
 • Neonfarvede bardunliner, der ses godt i mørke.     Forstærkede stormliner foran og bagpå.
 • Pumpe med trykmåler og reparationssæt til teltdugen inkluderet


 


 

Om Outwell Avondale 5PA familietelt

Outwell Avondale 5PA er et familietelt, der er tilpasset familier eller grupper på op til fem personer, hvis design mest af alt kan siges at ligne en mindre hytte. I stedet for stænger benytter det sig af Outwells Rigid Air-teknologi, hvor stængerne er blevet udskiftet med luftkanaler for nem montering. De fire kanaler pumpes let op via ventilen i den nederste kant på den ene side af teltet. Den eneste stang, der er inkluderet, er den til den overdækkede indgang, og den kan monteres, når teltet er rejst. Teltet kan med andre ord rejses af en person. Ud over den enkle montering har teltet en slidstærk teltdug, der ikke kun modstår regn og vind, men også larmer mindre end enklere duge, når den bevæger sig. Store vinduer giver et lyst og behageligt telt, og hvis du vil reducere indsynet, er der gardiner på alle vinduer. 

Familieteltet   har to døre, en på siden og en stor foran. Sideindgangen gør teltet let tilgængeligt uanset placeringen på campingpladsen og kan åbnes på varme dage for at ventilere teltet. Den store åbning foran dækker hele fronten, så det er let at åbne teltet helt op og bruge opholdsrummet som et overdækket uderum. Det forreste tag beskytter indgangen mod regn.

Outwell Crossflow Ventilation
Ventilationen bagpå kan åbnes helt for at skabe ekstra luftgennemstrømning i teltet på varme dage eller om morgenen. Selv ventilationen foran er ekstra stor for at få et bedre kontinuerligt flow. Da den store åbning foran også har en netdør, kan man åbne teltet helt for at holde temperaturen i teltet nede, selvom der er mange små insekter i luften.
 


 

Opholdsrummet

Opholdsrummet er meget rummeligt og kan møbleres med både bord, stole og andre campingmøbler. De store tonede vinduer giver et meget behageligt lys i hele rummet og minimerer indsynet. Teltets vinduer er også udstyret med foldegardiner, der justeres i tre positioner, hvilket gør det nemt at vælge, hvor meget lys eller indsyn du vil have. 

Outwell HookTrack System
Outwell HookTrack System gør det let at fastgøre lamper eller andet tilbehør i teltet. De medfølgende kroge gør det også muligt at hænge udstyr eller tøj op i teltet.  
 

 

Inderteltet

Inderteltet består af to soverum med plads til henholdsvis to og tre personer, men kan med fordel bruges af familier med to børn for at få ekstra plads til oppakning eller større madrasser. En kraftigere mørk dug i inderteltet og i den udvendige teltdug over inderteltet reducerer effekten af mange telt-campisters værste fjende, morgensolen. Inderteltet har også et gardin, der kan rulles ned over ventilationen for at reducere lyset, der kommer ind gennem den.

Outwell Quick & Quiet
Ud over lynlåsen har det ene soverum en magnetstrimmel, så det kan åbnes og lukkes uden lynlås (Outwell Quick & Quiet Inner Door). En løsning, der giver dig mulighed for at komme ind og ud af inderteltet uden at vække resten af familien.  

 

 

Andet

Teltdugen er helt vandtæt med tapede sømme og er flammehæmmebehandlet. Det har også et forseglet gulv syet fast til det yderteltet, som beskytter teltet mod vind, insekter og snavs. Inderteltet er monteret ved levering og behøver ikke at tages ned, når teltet skal pakkes sammen.  
 

Spørgsmål og svar Outwell Air

1. Hvor slidstærke er luftkanalerne?
Kanalerne består af tre lag. Yderst er der et lag af kraftigt polyester, derefter et beskyttende lag af PVC og derefter kommer selve kanalen i TPU. Konstruktionen gør kanalerne mere modstandsdygtige over for blæst end stål- og glasfiberstænger. Det er dog vigtigt, at du kun bruger den medfølgende pumpe og ikke pumper op til et højere tryk end det tryk, der anbefales til teltet, da det risikerer at ødelægge kanalerne.  


2. Hvad sker der, hvis der går hul på kanalen, eller en ventil går i stykker? Falder teltet sammen?
Kanalerne er adskilte i Air-teltene. Så teltet falder ikke sammen, hvis der skulle gå hul på en kanal. Alle kanaler kan let udskiftes, og hvis det er et lille hul, kan du også lappe det midlertidigt med en Outwell-reparationslap, gaffatape eller silikonetape. Hvis en ventil i teltet holder op med at fungere, kan de også udskiftes.

BrandOutwell
Personer5
Antal soveværelser2
OversejlOuttex® 4000 Select, 100% polyester
Vandsøjletryk4000 mm
LuftkanalerOutwell Rigid Air System
Maximalt tryk9 psi/0,6 bar
Stænger1 x Stålstang 19 mm
Loftshøjde220 cm, Indertelt 210 cm
InderteltEt mørkt tagpanel og mørke sider reducerer lysindtrængningen og giver en bedre søvn
Gulvarealca. 15,8 m²
BundIsyet teltbund
Materiale på bundDobbeltcoated vandtæt, 100% polyethylen
Størrelse (pakket)87 x 43 x 43 cm
Vægt29,9 kg
KonstruktionTunneltelt
OpstillingstidKlar til indflytning: 10 minutter
20 minutter inklusive stang foran og alle reb og fikseringspunkter
Taske / opbevaringKomprimerbar transporttaske med kompakt pakkestørrelse
Tonede vinduerJa
5
Baseret på 3 bedømmelser

Anmeldelser (2)

|
Verificeret køber
Supernöjd!
|
Verificeret køber
Fantastiskt tält!!
Tilbehør til produktet
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn