• Prisgaranti
 • 60 Dages fuld returret
 • Fri forsendelse over 500 kr  

Spørgsmål? Ring til os!

+4690 - 349 33 50

Outwell Avondale 5PA Telt

Vare-ID: OAS111321

Hurtigt rejst 6-personers familietelt fra Outwell, der bruger luftkanaler i stedet for almindelige stænger. Et dybt soltag med vinduer i siderne giver en plads i skyggen, hvor man kan sidde og spise eller bare sidde og slappe af. Fronten giver også plads til udstyr, som man vil holde indenfor i dårligere vejr, men ikke vil have i teltet. To mørklagte soverum, et stort opholdsrum og to døre, hvis front åbner hele teltet på varme dage.

LÆS MERE
På lager
Kontakt os for leveringstid
Kun få stk. tilbage (0 stk.)
kr.9 439
Kontakt os for leveringstid
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Antal personer: 5
Lofthøjde: 220 cm
Soverum: 2 stk
Gulvareal: ca. 19 m² (ekskl. soltag)
Vægt: 29,9 kg

 

Hurtigt rejst og rummeligt campingtelt

Med et design, der minder om en hytte, er Outwell Avondale 5PA et meget rart campingtelt, der passer til familier med op til tre børn. Takket være luftkanaler er teltet meget enkelt og hurtigt at opsætte. Det eneste man skal gøre, er at fastgøre teltstoffet til jorden og derefter pumpe hver kanal op med den medfølgende pumpe. Den eneste stang, der medfølger, er til sol/regnskærmen foran, som nemt kan monteres, når teltet er oppe. Derefter fastgøres bardunlinerne, og teltet er klar til brug. Enkelt, smart og hurtigt. Med andre ord undgår man den mest tidskrævende del af at samle, tråde og rejse teltet med stænger.

Den store nyhed for 2023 er Outwells Quick & Quiet Access, en magnetliste i fordøren, der gør, at den kan åbnes og lukkes uden at bruge lynlåsen. Perfekt til de øjeblikke, hvor man hurtigt og nemt vil ind og ud af teltet uden at åbne døren helt.

 

Outwell Avondale 5PA Familietelt

 • Rigid Air System teknologien gør det nemt at opsætte/nedtage. Pust de fire kanaler op i stedet for at bruge stænger.
 • Solsejl foran, der også giver regnbeskyttelse ved indgangen
 • Outwell Quick & Quiet Access: Magnetliste i fordøren gør det muligt at gå ind og ud af teltet uden lynlås
 • Stabilt: testet mod vinde op til 24 m/s
 • Tæt gulv i hele teltet beskytter mod insekter, vind, fugt og snavs
 • Opholdsrum med store vinduer og en loftshøjde på 215 cm
 • Mørkt, kraftigt stof med lav lysgennemtrængning i sovekabinen. Slipper mindre lys ind og reducerer effekten af morgensolen
 • Outwell Quick & Quiet Inner door - Et af soverummene har udover lynlåsen en magnetliste, så det kan åbnes og lukkes uden lynlås
 • Skillevæggen i sovekabinen kan fjernes for at samle hele familien i et rum
 • Farvede vinduer giver et behageligt lys samtidig med at det beskytter mod indsyn og varme
 • Stor åbning foran med dobbelt lynlåse giver fleksible åbningsmuligheder
 • Dør på siden giver ekstra ventilation og gør teltet lettilgængeligt
 • Outwell Hook Track System - hæng loftslamper eller udstyr op til 1,5 kg langs skinnen (beslag medfølger)
 • Indbyggede gardiner, der kan fastgøres i tre positioner
 • Behørigt dimensioneret ventilation
 • Indbyggede insektnet i ventilationen og netdøre for begge åbninger
 • Kabelgennemføring for nem håndtering af strøm
 • Neonfarvede bardunliner, der er lette at se i mørket. Forstærkede stormliner foran og bag på teltet.
 • Pumpe med trykmåler samt reparationssæt til teltstoffet medfølger


 


 

Om Outwell Avondale 5PA Familietelt

Outwell Avondale 5PA er et familietelt designet til en familie med op til tre børn eller en gruppe på op til fire personer. I stedet for stænger bruger det Outwells Rigid Air teknologi, hvor stængerne er erstattet med luftkanaler for nem opsætning. De fire kanaler pustes nemt op via ventilen på den nederste kant på den ene side af teltet. Den eneste stang, der medfølger, er til den beskyttede indgang, og den kan monteres, når teltet er oppe. Med andre ord kan teltet nemt opsættes af én person. Udover den nemme opsætning har teltet et holdbart teltstof, der ikke kun modstår regn og vind, men også rasler mindre end enklere stoffer, når det bevæger sig. Store vinduer giver et lyst og behageligt telt, og hvis man vil reducere synligheden, er der gardiner på alle vinduer. 

Familieteltet har to døre, en på siden og en stor foran. Sideindgangen gør teltet lettilgængeligt uanset placering på campingpladsen og kan åbnes på varme dage for at lufte teltet. Den store åbning foran dækker hele fronten, så det er let at åbne teltet helt op og bruge opholdsrummet som et beskyttet udendørs rum. Taget foran beskytter indgangen mod regn.

Outwell Quick & Quiet
En god funktion på fordøren er, at den udover lynlåsen også har en magnetliste i midten, hvilket gør, at du kan gå ind og ud af teltet uden at åbne lynlåsen. Døren til et af soverummene har også en magnetliste udover lynlåsen. En løsning, der gør det nemt at gå ind og ud af teltet om dagen og at bevæge sig ind og ud af sovekabinen uden at skulle bøvle med lynlåse.
 Outwell Crossflow Ventilation
Ventilationen bagpå kan åbnes helt op for at skabe ekstra luftstrøm i teltet på varme dage eller om morgenen. Også ventilationen foran er generøst dimensioneret for et bedre gennemgående flow. Da den store åbning foran også har en netdør, kan man åbne teltet helt op for at holde temperaturen nede i teltet, selv når der er mange smådyr.
 


 

Opholdsrummet

Opholdsrummet er meget rummeligt og kan indrettes med borde, stole og andet campingmøbler. De store farvede vinduer giver et meget behageligt lys i hele rummet, samtidig med at de reducerer synligheden. Teltets vinduer er også udstyret med oprolbare gardiner, der kan justeres i tre positioner, hvilket gør det nemt at vælge, hvor meget lys eller synlighed man ønsker. 

Outwell HookTrack System
Outwell HookTrack System gør det nemt at fastgøre lamper eller andet tilbehør i teltet. De medfølgende kroge gør det også muligt at hænge udstyr eller tøj op i teltet. 
 

 

 

Sovekabinen

Sovekabinen består af to soverum med plads til to henholdsvis tre personer, men er ideelt set brugt af familier med to børn for at have ekstra plads til bagage eller større madrasser. Et kraftigere mørkt stof i sovekabinen samt i yderteltets stof over sovekabinen reducerer effekten af mange campisteres værste fjende, morgensolen. Sovekabinen har også en gardin, der kan rulles ned over ventilationen for at reducere lyset, der kommer ind gennem den.

Et af soverummene har udover lynlåsen en magnetliste, så det kan åbnes og lukkes uden lynlås (Outwell Quick & Quiet Inner door). En løsning, der gør det muligt at gå ind og ud af sovekabinen uden at vække resten af familien.  

 

Øvrigt

Teltstoffet er helt vandtæt med tapede sømme og er flammehæmmende behandlet. Det har også et tæt gulv syet til yderteltet, hvilket beskytter teltet mod vind, insekter og snavs. Inderteltet er formonteret ved levering og behøver ikke at blive løsnet, når teltet pakkes sammen. 
 

FAQ Outwell Air

1. Hvor holdbare er luftkanalerne?
Kanalerne består af tre lag. Yderst er et lag kraftig polyester, derefter et beskyttende lag PVC og så selve kanalen i TPU. Konstruktionen gør, at kanalerne er mere modstandsdygtige mod vind end stål- og glasfiberstænger. Det er dog vigtigt kun at bruge den medfølgende pumpe og ikke at pumpe til et højere tryk end anbefalet for teltet, da det kan beskadige kanalerne. 


2. Hvad sker der, hvis der kommer et hul i kanalen eller en ventil går i stykker? Kollapser teltet?
Kanalerne er separate i Air telte. Så teltet kollapser ikke, hvis der skulle komme et hul. Alle kanaler kan let udskiftes, og hvis det er et mindre hul, kan det også midlertidigt repareres med en Outwell reparationslap, gaffatape eller silikontape. Skulle en ventil i teltet holde op med at fungere, kan den også udskiftes. 
 

BrandOutwell
Personer5
Antal soveværelser2
OversejlOuttex® 4000 Select, 100% polyester
Vandsøjletryk4000 mm
LuftkanalerOutwell Rigid Air System
Maximalt tryk9 psi/0,6 bar
Stænger1 x Stålstang 19 mm
Loftshøjde220 cm, Indertelt 210 cm
InderteltEt mørkt tagpanel og mørke sider reducerer lysindtrængningen og giver en bedre søvn
Gulvarealca. 15,8 m²
BundIsyet teltbund
Materiale på bundDobbeltcoated vandtæt, 100% polyethylen
Størrelse (pakket)87 x 43 x 43 cm
Vægt29,9 kg
KonstruktionTunneltelt
OpstillingstidKlar til indflytning: 10 minutter
20 minutter inklusive stang foran og alle reb og fikseringspunkter
Taske / opbevaringKomprimerbar transporttaske med kompakt pakkestørrelse
Tonede vinduerJa
5
Baseret på 4 bedømmelser

Anmeldelser (3)

|
Verificeret køber
Enkelt att sätta upp och lagom stort för kortare utflykter.
|
Verificeret køber
Supernöjd!
|
Verificeret køber
Fantastiskt tält!!
Tilbehør til produktet
Andre købte også
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn