• Prisgaranti
 • 60 Dages fuld returret
 • Fri forsendelse over 500 kr  

Spørgsmål? Ring til os!

+4690 - 349 33 50

Easy Camp Palmdale 600 Lux Telt

Vare-ID: OAS120425

En større version af vores bestseller blandt familietelte. Et 6-personers telt med isyet bund, et rummeligt opholdsrum med store vinduer, to sovekabiner samt et ekstra rum foran. Det ekstra rum er sågar perfekt som et beskyttet udeområde, hvis man åbner indgangen eller til opbevaring af cykler, barnevogne eller andet udstyr.

LÆS MERE
På lager
Kontakt os for leveringstid
Kun få stk. tilbage (18 stk.)
kr.3 995
Alm. kr.4 495. Du sparer kr.500 (11%)
Kontakt os for leveringstid
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Antal personer: 6
Soverum: 2
Loftshøjde: 210 cm
Gulvareal: ca 24 m²
Vægt: 22,6 kg

 

Til jer, der ønsker ekstra plads!

Med to sovekabiner, et stort opholdsrum med store vinduer og et ekstra område foran, er der plads til både socialt samvær og udstyr i Easy Camp Palmdale 600 Lux. Det ekstra område foran kan også bruges som et beskyttet udeområde ved at åbne indgangen helt. En stor fordel ved teltet er, at den primære del har en påsyet bund, hvilket giver et bedre klima i teltet med mindre træk, færre insekter og mindre kondens. Det ekstra område foran kan også med fordel bruges til at opbevare sko, barnevogne eller ekstra udstyr såsom cykler. 

 

Easy Camp Palmdale 600 Lux

 • Nem opsætning med farvemærkede stænger
 • Tre zoner: Forrum, opholdsrum og sovekabine 
 • Forrum: beskyttet udeområde perfekt til at kunne gå ind og ud af uanset vejr eller udstyr. Køb gulvbeskyttelse for at få en bund i dette område
 • Opholdsrum: Med bund, der er isyet teltdugen for at beskytte mod koldt træk, fugt og insekter. Perfekt til socialt samvær om aftenen eller koldere dage.
 • Sovekabine: To sovekabiner, der åbner op til et stort, hvis du vil samle familien. 
 • Sleep-tight-indertelt - sovekabine med mørke vægge og loft, der giver mindre lys morgen og aften
 • Opholdsrum og yderområde har en loftshøjde på 210 cm
 • Store vinduer i tre retninger
 • To åbninger: Foran og i siden.
 • Myggenet i ventilation og ekstra netdøre til sideindgangen og i døren mellem opholdsrumen
 • Ledningsgennemføring og lampeholder i loftet
 • Oprulningsgardiner
 • God ventilation 
 • Netlommer til opbevaring uden for sovekabinerne og i sovekabinerne
 • Kan rejses og pakkes med indertelt fastgjort 

Om Easy Camp Palmdale 600 Lux

Easy Camp Palmdale 600 Lux er en større version af bestselleren Palmdale 600. Her har Easy Camp givet teltet et ekstra rum og således skabt tre zoner i teltet (forrum, opholdsrum og sovekabiner). Et arrangement, der er almindeligt i teltcampinglandet England. 


Opholdsrummet
Teltet har to større rum til socialt samvær. Begge rum er rummelige, så det er ikke noget problem at dekorere dem med borde, stole og andre møbler. Det er også muligt at åbne den store indgang mellem de to rum.

Opholdsrummet har helt lukket bund og er tilgængeligt via sideindgangen eller fra forsiden af ​​teltet via forrummet. Ved at lukke indgangen til forrummet kan du sikre dig, at der ikke opstår koldt træk, eller at der kommer små insekter ind. En meget værdsat funktion om aftenen eller på fugtige og kølige dage.  Teltets vinduer er også udstyret med oprulningsgardiner, der kan fastgøres i tre forskellige niveauer, hvilket gør det nemt at vælge, hvor meget lys eller indkig du vil have.

Forrummet har god udsigt takket være vinduer både i siden og foran. Rummet har ingen bund, men det er muligt at supplere med en gulvbeskyttelse for også at få bund der. Rummet er især velegnet til dig, der har meget udstyr såsom cykler, barnevogne eller andre ting, der trækker snavs ind i teltet. Den store hovedåbning kan åbnes for at bruge rummet som et beskyttet udeområde.

Sovekabinen
Sovekabinen er opdelt i to soverum, som hver har plads til tre personer, men teltet kan med fordel bruges af familier med to eller tre børn, da lidt ekstra plads i sovekabinen gør det mere anvendeligt og giver mere plads til oppakning. Soverummene er adskilte med en væg, der let kan fjernes, hvis du vil samle hele familien i en stor sovekabine. Et mørkt stof i sovekabinen giver mindre lysindfald og mindsker effekten af ​​morgensolen. 

Øvrige
Familieteltets ventilation er betragteligt øget med en stor justerbar ventil bag sovekabinen. Familieteltets ventilation øges ordentligt med en stor justerbar ventil bag sovekabinen. Udover standarddøren har sideåbningen og døren mellem rummene en myggenetdør, der kan bruges til at øge luftgennemstrømningen gennem teltet på varmere dage. Indgangen kan også fastgøres helt åben  for at skabe ekstra luftstrøm. Teltstoffet er helt vandtæt med tapede sømme og er brandhæmmende. Stængerne er lavet af glasfiber og er farvemarkeret i forhold til stangkanalerne for nem opsætning.

BrandEasy Camp
Personer6
Antal soveværelser2
Oversejl185T polyester, PU coated. Brandhæmmende, 100% polyester
Vandsøjletryk3000 mm
StængerGlasfiber Ø12.7 mm
Loftshøjde210 cm i opholdsrum, 200 cm indertelt
InderteltMørke vægge og loft mindsker lysindtrængningen
Åndbar 100% polyester
GulvarealOmkring 24 m²
BundIsyet teltbund i opholdsrummet
Materiale på bund100% polyethylen
Størrelse (pakket)75 x Ø34 cm
Vægt22,6 kg
KonstruktionTunneltelt
Taske / opbevaringTaske med håndtag
Tonede vinduerNej
4.7
Baseret på 9 bedømmelser

Anmeldelser (3)

|
Verificeret køber
Vi är supernöjda med denna modellen. Enkelt att sätta upp och hög mysfaktor. Ett stort plus för Getcampings fantastiska service, världsklass!
|
Verificeret køber
Great size for 2 adults 2 kids . Great standing height. Love the size and easy to put up .
Would have prefered instructions though.
Did leak at some seams during a big down pour which was disapointing hense the 3 star . But in sunny weather it was awesome
Svar fra butikken:
Sorry to hear about the dripping seams. Please contact us by e-mail and we will help you with that.
|
Verificeret køber
Efter vår senaste campingtur sade vi: ”Ja nu vet vi ju iallafall att detta tält klarar både storm och timslånga spöregns-skurar”. Ett toppentält som dessutom är oerhört enkelt att sätta upp! Hälsningar en nöjd Veronica 😊
Tilbehør til produktet
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn