• Prisgaranti
  • 60 Dages fuld returret
  • Fri forsendelse over 500 kr  

Spørgsmål? Ring til os!

+4690 - 349 33 50

Thule Læsejl - Læsejl

Vare-ID: HF18-3069
(5)
Vis

Smart læskærm fra Thule, der fastgøres i campingvognens skinne eller til autocamperen ved hjælp af de medfølgende beslag. Ekstremt let at montere, da den rulles ud fra holderen og derefter fastgøres på markisens ben ved hjælp af de integrerede stropper eller direkte i jorden ved hjælp af de medfølgende bardunliner.

LÆS MERE
På lager
Bestillingsvare - Leveringstid 7-12 dage
Kun få stk. tilbage (5 stk.)
kr.1 810
Bestillingsvare - Leveringstid 7-12 dage
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Højde: 138 cm
Længde: 300 cm


Letmonteret og meget pakkevenlig læskærm, der fastgøres til campingvognens skinne og derefter rulles ud. Ingen behov for stænger. Thules Micro-Aired-system gør, at dugen lader lys og luft komme ind, mens elementerne holdes ude. Den medfølgende pose gør den meget nem at opbevarer og beskytter den under transport.  

 

 

 


Installation
Modulær installation: den kan monteres på dit køretøj ved hjælp af beslag til markisens ben eller på campingvognens skinne. Rul den ud og fastgør den til markisebenene, eller monter den fritstående ved hjælp af det medfølgende stroppesæt. Beslagene til campingvogn/varevogn skrues fast. Kan også fastgøres til autocamperen med et sugekopbeslag (tilbehør).

Gennemsnitlig vurdering 5/5 baseret på 5 anmeldelser.

Smidigt o dessutom snyggt.

Bra vara och snabb leverans.

Snabb leverans, smidig produkt . Tar liten plats, snabbt att montera 👍


Andre købte også
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn