• Bestil i dag så sender vi på mandag
 • Prisgaranti
 • 60 Dages fuld returret
 • Fri forsendelse over 500 kr  

Spørgsmål? Ring til os!

+4690 - 349 33 50

Læsejl for campingvognen eller autocamperen

 

Stangkonstruktion

Fabrikant

Pris

Ryd filter
anbefalet
 • Anbefalet
 • Navn
 • Stigende priser
 • Faldende priser
 • Seneste produkter
 • Karakter

Effektive læsejl til campingvogne og mobilhomes

Læsejl til camping med campingvogne og mobilhomes er et vigtigt tilbehør til at beskytte dig og din familie mod vejr, vind og udsyn og dermed øge komforten på campingferien. Vindskærmene kan placeres på siden eller foran din campingvogn eller mobilhome for at beskytte dig mod vind og i kombination med et fortelt får du også rigtig god beskyttelse mod regn.
 

Ting du skal overveje, når du vælger læsejl

Vi har et stort udvalg af vindfang i forskellige modeller, farver og størrelser. Nogle ting at overveje, når du vælger læsejl er

 1. Hvor længe bliver du normalt på samme campingplads. Holder du dig på den samme campingplads i længere tid, er der høje krav til kanvas og barer, mens dig, der flytter ofte eller weekendlejr, kan prioritere et let-samlet og pakkevenligt vindfang.
 2. Vægt og pakningsstørrelse. Læsejl med stærkere kanvas og tværstang er mere stabil og kan stå udenfor i lang tid, men har en høj vægt og fylder meget i bagagerummet
 3. Vælg længde og form på vindbeskyttelsen ud fra længden på campingvognen/mobilhomet eller ud fra forteltets størrelse. Nogle læsejl kan også bygges sammen og suppleres med en dør for at skabe din egen gårdhave på campingpladsen.
 4. Til jer, der også bruger læsejlet som hundegård, så tænk på, hvor stort et hul vindskjulet har i bunden, så hunden ikke kan slippe igennem der.


Har du spørgsmål til, hvilken læsejl der passer til dine behov, så kontakt os endelig.
 

Forskellige typer af læsejl

Der findes forskellige typer læsejl på markedet med forskellige fordele og ulemper. Den mest almindelige model er vindbeskyttelse med stænger. Der er hovedsageligt to forskellige kategorier her. De lettere læhegn med kun lodrette stænger som så spændes med reb. Disse er hurtige at samle og er normalt den letteste og pakkevenlige vindbeskyttelsesmulighed. Så er der også læsejl som også har overligger. Det vil sige, at den udover de lodrette stænger også har vandrette stænger i toppen, hvilket giver overlegen stabilitet. Disse er normalt den bedste mulighed for dem af jer, der camperer i længere tid på samme sted. Her kan du for eksempel finde vindfangene fra Svenska Tält, som har et rigtigt markisestof, der har en væsentlig længere levetid end almindelige polyesterstoffer.

Et populært alternativ er oppustelige læsejl, der pumpes op med en håndpumpe eller med en 12V kompressorpumpe. Disse læsejl er ofte lavet af slidstærke materialer og luftkanalerne giver en rigtig god stabilitet mod vind. Oppustelige læsejl er meget nemme at samle og tage ned, hvilket betyder, at mange vælger dem frem for traditionelle læsejl med tremmer. Læsejlerne opbevares i den medfølgende taske, når de ikke er i brug.

En anden populær model er de udtrækbare læsejlen fra Thule, som fastgøres til forteltets lameller på campingvognen eller med sugekopper på autocamperen og trækkes ud mod benet på forteltet. Disse vindskærme er nemme at trække ind og ud efter behov.  

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn