• Bestil i dag så sender vi i morgen
  • Prisgaranti
  • 60 Dages fuld returret
  • Fri forsendelse over 500 kr  

Spørgsmål? Ring til os!

+4690 - 349 33 50

Barocook Kaffekrus

Vare-ID: BC004

Varm maden op, lav kaffe eller te uden ild eller elektricitet. Fungerer lige så godt i skoven som i bilen.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »

Størrelse: 9,5 x 9,5 x 18,3 cm
Volumen: 400 ml
Vægt: ca 210 g
Brændstof: VarmeposerVarm mad op, lav kaffe eller te uden ild. Bacocook gør madlavning enkel og sikker. Ved at bruge poser med 100 % naturlige mineraler, der reagerer med vand, laver Barocook mad helt uden behov for gas eller elektricitet. Kaffekruset fungerer lige så godt til bilen, hotellet, skovturen eller arbejdsfrokosten som i vildmarken. Barocook Instant Coocker består af en madbeholder i rustfrit stål, hvor maden/drikken er placeret, et kogekar til varmeposen og det vand, der skal til for at starte reaktionen og et låg med åbning. Det eneste du skal gøre er at lægge varmeposen i gryden, tilsætte væske, og så komme i gryden og maden varmes op i løbet af cirka 10-25 minutter alt efter hvilken mad der bruges.

 

 


Varmeposerne
Mineralblandingen i varmeposen skaber en reaktion, der giver en temperatur på op til 130°C. En pose er nok til at varme maden op i cirka 30 minutter. Posen kan derefter smides i skraldespanden og da indholdet er helt naturligt, kan det efterlades i naturen.


Bacrocook kaffekrus

  • 100% nedbrydeligt, ingen kuldioxidemissioner, ingen giftige stoffer Virker med urent vand Kan bruges overalt, da de ikke kræver ventilation eller risikerer at skabe brand Taskerne kan tages med på flyveturen Rent og enkelt, kun madbeholderen skal rengøres Låg med lukbar åbning gør den nem at drikke ud Karabinhage til at sætte den på f.eks. rygsækkenIndhold: Køkkengrej 400 ml, 1 x 20 g varmepose, instruktioner, plastopbevaringspose

BrandBarocook
Størrelse9,5 x 9,5 x 18,3 cm
Kapacitet400 ml
TilslutningVarmeposer 20g
Vægt494 g
Inkluderet i pakkenPot/Krus 400 ml
1 x 20 g varmepose
Instruktion
Opbevaringspose i plast
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn